Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2020. Szeptember 01. 17:09, kedd | Belföld
Forrás: infovárosok - fotó: police.hu

Karókkal, botokkal támadtak, elfogták őket

Karókkal, botokkal támadtak, elfogták őket

A rendőrségre augusztus 28-án este 23 óra körül érkezett a bejelentés, miszerint egy gödöllői szórakozóhelyen egy társaság több embert karókkal, botokkal bántalmaz.

A gyanú szerint a három férfi mulatozni indult a bárba, ott azonban néhány kör elfogyasztása után a csapat egyik tagja és egy ott tartózkodó férfi összeszólalkozott egymással, majd dulakodás alakult ki közöttük. A nemkívánatos vendégek ezt követően távoztak a helyszínről, azonban kis idő múlva karókkal és botokkal felfegyverkezve tértek vissza az orfeumba. Azonnal a tömegre támadtak, és a náluk lévő husángokkal vaktában dobálóztak és ütöttek akit csak értek, melynek során többen megsérültek - közölte a rendőrség.

A nyomozók sorban hallgatták ki a tanúkat és alapos adatgyűjtést végeztek, majd néhány órán belül mindhárom elkövetőt azonosították és lakóhelyeikről a rendőrkapitányságra előállították őket. A nyomozók a 19 éves R. Andrást csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság, a 21 éves V. Lászlót csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság és súlyos testi sértés bűntettének, a 20 éves O. Attilát pedig csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság, valamint súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

A rendőrök a három férfit őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatásuk indítványozását, melyet a bíróság azóta elrendelt. Velük szemben a további eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során