Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2014. Július 29. 15:00, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Jól keresett tavaly Radics Gigi

Jól keresett tavaly Radics Gigi

Még be sem töltötte a 18. életévét, máris nagyágyúnak számít Radics Gigi (17)!

A 2012-es Megasztár 6. győztese tinédzserkorára családfenntartó lett, a Vasárnapi Blikk információi szerint csak tavaly 1,1 millió forintot keresett havonta.
Úgy tűnik, Gigi tehetsége, amely szorgalommal és kitartással is párosul, valamint családjának és menedzsmentjének áldozatos munkája meghozta a gyümölcsét. Az elismert énekesnő édesanyjával közös cége a tavalyi évben 14 millió forint nettó árbevételt termelt, ami több mint nagy dolog, hiszen ki az a 17 éves tini, aki ezt manapság elmondhatja magáról?
A cégbíróságon vezetett nyilvános adatok szerint Radics Gigi és édesanyja 2012-ben alapított céget azért, hogy azon keresztül menedzseljék a fiatal énekesnőt. A Gigi Production Kft. tevékenységi körében minden megtalálható, ami az előadó-művészethez elengedhetetlen. Mivel az énekesnő még nem töltötte be a 18. életévét, ezért ő csak résztulajdonos, az édesanyja az ügyvezető.
A cég adataiból kiderül, az alapítás évében is termékenyek voltak, akkor 5,5 millió forint nettó árbevételt könyvelhettek el, ami szép teljesítmény pár hónap alatt. Tavaly pedig ez a szám, mint már említettük, 14 millió forintra nőtt.
Úgy tűnik tehát, bejöttek Gigi apjának számításai, ő ugyanis már akkor megálmodta ezt a szép jövőt, amikor lánya még csak hatéves volt. Elhatározta, segíteni fogja Gigit, hogy egyszer majd elismert énekesnő legyen, így hát a lány nyolcéves korára már összeállított egy saját zenekart, ingyen járták az országot, hogy ismertek legyenek, és hírnévre tegyenek szert.
Giginek 10 évesen elkészítették első klipjét, amely nem hozta meg a várt sikert, ahogyan egy évvel később a következő klip és kislemez sem. A Megasztár 4.-ben 12 évesen tűnt fel, ahol nem jutott tovább, majd 14 évesen a Megasztár 5.-ben is próbálkozott. Gigi végül két évvel ezelőtt a Megasztár 6.-ban futott be, ahol az első helyen végzett. Megérte várni.

Forrás: blikk.hu

InfoBlogok

Címkék: Radics Gigi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 12:00, szombat | Helyi

Megemlékezés Szent Flórián napján.

Május 4. Szent Flórián, a tűzoltók védőszentjének napja. Ez a nap a hivatásos, az önkormányzati, a létesítményi és az önkéntes tűzoltóké, valamint az összes tüzes mesterséget művelőé, ezen a napon valamennyiük védőszentje elő

2024. Május 04. 08:00, szombat | Helyi

Jó idő lesz hétvégén, vasárnap van esély záporokra.

Túlnyomóan napos idő várható. Kezdetben a Dunántúlon lesz több a felhő, néhol eső, zápor is előfordulhat.

2024. Május 03. 12:12, péntek | Helyi

Összehangolt csapás a drogkereskedőkre!!!

Kábítószerdílereket iktattak ki a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felderítői, 4 fő őrizetbe került.

2024. Május 03. 08:58, péntek | Helyi

MVM: júliusban egységesíti ügyfélkiszolgálását az MVM Next, az ügyfeleknek nincs teendőjük.

Az ügyfélkiszolgálás egységesítése érdekében az MVM Csoport tulajdonában álló E.ON Áramszolgáltató Kft. beolvad az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.