Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2014. Október 05. 12:00, vasárnap | Helyi
Forrás: infonograd

Jelentkezőket várnak a szakmák olimpiájára

Jelentkezőket várnak a szakmák olimpiájára

Akár Nógrád megyéből is lehet szakmai olimpiai bajnok a brazíliai versenyen.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara a versenyszámok szponzoraival együtt várja azoknak a fiatal szakembereknek, szakmunkásoknak, technikusoknak, főiskolai és egyetemi hallgatóknak, végzős szakközép- és szakiskolai tanulóknak a jelentkezését, akik szívesen megméretnék tudásukat Magyarország képviseletében 2015-ben a brazíliai Sao Paulóban megrendezésre kerülő, a „Szakmák Olimpiájának” is nevezett WorldSkills világversenyen.
A WorldSkills versenyeken való részvételre felső korhatára a verseny évében betöltött 22 év, azaz az 1993-ban és utána születettek jelentkezhetnek a válogató versenyekre. A jelentkezés alsó korhatára a 2014. december 31-ig betöltött 18 év.
Olyan fiatalok jelentkezését várják, akik vállalják a több fordulós válogatóversenyeken való részvételt, megmérettetést.
A szakmák válogató versenyeinek döntőire 2014. október végén, november elején kerül sor, melyen kiderül, hogy kik lehetnek az utazó csapat tagjai, kik utazhatnak a „Szakmák olimpiájára”.
A válogató versenyen kiválasztásra kerülő versenyzők számára a szponzorok a versenyeket ismerő, a szakmák elismert szakembereinek közreműködésével a nemzetközi verseny kezdetéig több hónapon át tartó szakmai felkészítőt szerveznek az általuk biztosított képzőhelyen.
A WorldSkills versenyen csak azok vehetnek részt, akik a felkészítőkön olyan szintre jutottak, hogy ott méltón képviselhetik Magyarországot.
A versenyekkel kapcsolatban további információt a www.skillshungary.hu honlapról, vagy a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara nemzetközi versenyek szervezésével foglalkozó munkatársaitól, a szakmák, versenyszámok szponzoraitól, valamint a honlapon található versenyszámok, szakmák leírásából tudhat meg.
Jelentkezni a versenyre a www.skillshungary.hu címen található elektronikus jelentkezési lap kitöltésével lehet.A jelentkezések elbírálását követően a szakmai szponzorok értesítést küldenek a jelentkezési lapon megadott e-mail címre.

InfoBlogok

Címkék: brazíliai

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 12:12, péntek | Helyi

Összehangolt csapás a drogkereskedőkre!!!

Kábítószerdílereket iktattak ki a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felderítői, 4 fő őrizetbe került.

2024. Május 03. 08:58, péntek | Helyi

MVM: júliusban egységesíti ügyfélkiszolgálását az MVM Next, az ügyfeleknek nincs teendőjük.

Az ügyfélkiszolgálás egységesítése érdekében az MVM Csoport tulajdonában álló E.ON Áramszolgáltató Kft. beolvad az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.

2024. Május 03. 08:00, péntek | Helyi

Szeles, nyárias idő.

Erősen felhős lesz az ég, és sokfelé számíthatunk esőre, záporra, zivatarra, helyenként ismét előfordulhatnak hevesebb gócok.

2024. Május 03. 07:02, péntek | Helyi

A magyar állami frankhamisítás, amellyel Franciaországot akartuk büntetni Trianonért

Egy évszázaddal ezelőtt az volt a hazafi, aki bűnözött. Aki nemzetközi botrányba sodorta hazáját a legmagasabbrangú politikusok tudtával. A hazaáruló bitangok pedig azok voltak,