Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2017. Június 22. 07:30, csütörtök | Belföld
Forrás: mti

Jégeső, villám, zivatar - Károkat okozott a vihar Borsodban

Jégeső, villám, zivatar - Károkat okozott a vihar Borsodban

Villámcsapás miatt nem volt áram a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Encsen szerda délután, és a megye más részein is károkat okozott a vihar - közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint az áramszünet mintegy három és fél ezer encsi háztartást érintett. Az áramszolgáltató ÉMÁSZ képviseletében Irlanda Boglárka az MTI-nek azt mondta: a városban újra van áram, öt perc alatt egy másik irányból visszaállították a szolgáltatást, a hiba elhárításán dolgoznak.

Halmajon levitte egy ház tetejét az erős szél, az encsi tűzoltók dolgoznak a kár elhárításán. A településen több másik ház is megrongálódott.



Megyaszón beomlott egy ház födémszerkezete a vihar következtében, a lakók kimenekültek a házból, az épület lakhatatlanná vált.

Rátkán villám csapott egy istállóba, a szerencsi tűzoltók eloltották a tüzet.

A katasztrófavédelmi igazgatóság azt is közölte, hogy a megyében kitört heves zivatar jégveréssel is járt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben