Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Július 11. 08:17, szerda | Helyi
Forrás: police

Idős nőt raboltak ki Hugyagon - videó

Idős nőt raboltak ki Hugyagon - videó

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság és a Készenléti Rendőrség közös akcióban fogta el a három férfit.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási központjába 2018. május 30-án 2 óra 30 perckor tettek bejelentést, miszerint az egyik hugyagi ingatlanba ismeretlen személyek betörtek és egy időskorú nőt kiraboltak.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságának munkatársai a nyomozás eredményeképp beazonosították és a Készenléti Rendőrség Különleges Szolgálatok Igazgatóságának taktikai egységével közreműködve 2018. július 10-én lakásukon elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 41 éves diósjenői, 45 éves cserháthalápi és 53 éves hugyagi lakosokat.

A nyomozás adatai szerint a három férfi 2018. május 30-án 2 óra és 2 óra 30 perc között az egyik hugyagi család ház zárt kapujának láncát levágták, majd az ingatlan ajtaját benyomták és oda bementek. Az egyik gyanúsított az ágyban fekvő 74 éves sértett nyakát megfogta, a száját befogta, majd a fejére egy párnát szorított, mialatt társa átkutatta a lakást és onnan készpénzt, ékszereket és egy mobiltelefont tulajdonítottak el. A gyanúsítottak ezt követően gépjárművel elhagyták a helyszínt. A sértett a cselekmény következtében könnyű sérüléseket szenvedett.

A három férfit a rendőrök a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság épületébe előállították és rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók a 41 éves férfit és társait őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatásuk indítványozására.

Címkék: 2018., hugyag, rablás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 15:15, péntek | Helyi

Karate Eb - Megvan a magyar csapat.

Kihirdették a magyar válogatott keretét a május 8. és 12. között sorra kerülő zadari karate Európa-bajnokságra.

2024. Április 26. 08:40, péntek | Helyi

Társadalmi összefogással Nógrád tisztaságáért!

A Nógrád vármegyei rendőröknek is fontos a környezetük védelme, ezért csatlakoztak a TeSzedd! kampányhoz.

2024. Április 26. 08:30, péntek | Helyi

Mozgalmas szerdán vannak túl tűzoltóink.

Frontálisan összeütközött egy kisbusz és egy személyautó szerda délután a 2-es főúton, Nőtincs közelében.

2024. Április 26. 08:00, péntek | Helyi

Reggel még gyengén fagyhat.

Sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből eleinte a középső és északkeleti régiókban, később nyugaton fordulhat csak néhol gyenge zápor.