Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. Szeptember 20. 05:00, csütörtök | Sport
Forrás: ujasz.hu

Husztinak nincs kegyelem

Husztinak nincs kegyelem

Marad a piros lap.

A Német Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága elutasította a Hannover 96 fellebbezését, amelyet a klub Huszti Szabolcs kiállítása és egymeccses eltiltása ellen nyújtott be hétfőn.
„A vizsgált szituációban a játékvezető tévedése nem nyilvánvaló, ellenkezőleg: a bíró a szabályoknak megfelelő döntést hozott” – áll a DFB indoklásában. A magyar középpályás a 93. percben győztes gólt szerzett a Werder Bremen ellen 3-2-re megnyert találkozón, de mivel örömében levette a mezét, kirohant a szurkolókhoz és a kerítésre is felkapaszkodott, a játékvezető két sárga lapot adott neki, így kiállította.
A Hannover a fellebbezéssel azt akarta elérni, hogy Huszti egyik sárga lapját töröljék a jegyzőkönyvből, ennek megfelelően a játékos automatikus egymeccses eltiltása – amely a kiállítással együtt jár – sem lépett volna érvénybe. Az 51-szeres válogatott Huszti a nyáron tért vissza az orosz Zenitből a Hannoverbe, amelynek színeiben eddig három bajnoki mérkőzésen két gólt szerzett és öt találatot készített elő. A 29 éves játékost a múlt héten a Kicker című szaklap a 2. forduló legjobbjának választotta, és a Bundesliga honlapján zajló, a 3. kör legjobbja címért kiírt szavazást is egyelőre fölényesen vezeti a magyar játékos.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.