Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2024. Március 31. 20:05, vasárnap | Bulvár
Forrás: nuus/web/zsuffa csaba

Gamer telefont keresel?

Gamer telefont keresel?

Mutatjuk 2024 legjobbjait! A mobiljátékok világában a gamer telefonok jelentik a csúcsot, amelyek kifejezetten a játékélmény fokozására lettek tervezve.

Ezek a készülékek magasabb képfrissítési rátával, jobb hűtési megoldásokkal, erőteljes grafikus gyorsítókkal, egyedi megjelenéssel és sztereó hangzással rendelkeznek, amelyek összességében egyedülálló játékélményt nyújtanak.

Asus ROG Phone 8 Pro
Az Asus ROG Phone 8 Pro az idei év egyik legkiemelkedőbb gamer telefonja, amely a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 chipsettel, 16 GB RAM-mal és 512 GB belső tárhellyel büszkélkedhet. A készülék dizájnja egyensúlyt teremt a gamer és a hagyományos zászlóshajós megjelenés között, miközben az AniMe mátrix kijelzővel egy futurisztikus érintést ad a hátoldalnak. A GameCool 8 hűtőrendszer és az AeroActive Cooler X külső hűtő tovább növeli a hűtés hatékonyságát, míg az AirTrigger ultrahangos kapcsolók és az X-Haptics haptikus válasz javítja a játékélményt.

Xiaomi Black Shark 5 Pro
A Xiaomi Black Shark 5 Pro a kínai gyártó legújabb gamer telefonja, amely a Snapdragon 8 Gen 1 chipsettel, 12 GB RAM-mal és 144 Hz-es OLED kijelzővel rendelkezik. A készülék különlegessége a beépített mágneses gombok, a hatékony vízhűtés és a kiváló hangzás, amelynek köszönhetően az első helyet szerezte meg a DXOMARK hangkategóriájában. A 120 W-os gyorstöltés lehetővé teszi, hogy a telefon akár 15 perc alatt teljesen feltöltődjön.

Nubia Redmagic 9 Pro
A Nubia Redmagic 9 Pro a gamer telefonok új generációját képviseli, amely a Snapdragon 8 Gen 3 chipsettel, 16 GB RAM-mal és 512 GB belső tárhellyel érkezik. A kijelzője nagyobb, 6,8 hüvelykes képátlóval rendelkezik, de csak 120 Hz-es képfrissítési frekvenciát kínál. A telefon ICE 13.0 hűtőrendszere és a Redmagic Turbo Cooler 4 Pro külső hűtője biztosítja a hűtés hatékonyságát.

A gamer telefonok mellett a zászlóshajó modellek, mint az iPhone 15 Pro Max, a Samsung Galaxy S24 Ultra és a Google Pixel 8 Pro is kiválóan alkalmasak a játékra.

A mobiljátékok népszerűsége és az e-sportok terén elért sikerek azt mutatják, hogy ezek a készülékek egyre fontosabb szerepet töltenek be a játékiparban. A Business Insider szerint a mobiljátékok a következő években akár az e-sport ipar 45%-át is kitehetik, ami további fejlődést és újításokat ígér a jövőben.

SALGÓTARJÁNIAK ÉS NÓGRÁD VÁRMEGYEIEK KÖZÖSSÉGE 😃
ADJUNK minél többet, minél TÖBBEKNEK! Csatlakozzon olvasóinkhoz!

InfoNógrád híroldal csoport
https://www.facebook.com/groups/infonograd
HÍROLDAL:
https://www.infonograd.hu
SPORTHÍREK:
https://www.facebook.com/groups/infongrad.sporthirek
AUTÓSOK SALGÓTARJÁNBAN:
https://www.facebook.com/groups/autosok.salgotarjanban
TikTok:
https://www.tiktok.com/@infonograd
Threads:
https://www.threads.net/@infonograd_hiroldal
Insta:
https://www.instagram.com/infonograd_hiroldal
. . . . . . . . . . . . . . . . . .
#InfoNógrád #hírek #hírcsatorna #érdekességek #események #videók #programok #online #Salgótarján #Nógrádvármegye

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.