Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2014. November 18. 13:49, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Folytatódik a versenysorozat

Folytatódik a versenysorozat

November 29-én, idén már ötödik alkalommal bonyolítja le a Salgótarjáni TSE a Tarján kupa rapidsakkversenyét.

A sportági rendezvény célja ezúttal a Nógrád megyei sakkozók számára versenylehetőség biztosítása, a sakkbarátságok ápolása, a diákok számára külön korcsoportban való megmérettetési lehetőség lesz.
A versenyzők küzdelmére a Városi sportcsarnok nagy tanácstermében 9 órai kezdettel kerül sor, ahol az „A” csoportnak egy Nyílt a „B” csoportnak,- 1999.01.01. után születettek, Élő-pont nélkül vagy max. 1800 Élő-pontig-korosztályos versenyt bonyolítanak le.
A salgótarjáni rendezők megfelelő számú nevezés esetén a legkisebbek számára külön, „C” csoportos versenyt is meghirdetnek.
Az V. Tarján kupát 7 fordulós egyéni svájci rendszerben, számítógépes párosítás Swiss Master 5.5 program alkalmazása mellett bonyolítják le, ahol a játékidőt 2×15 percben határozták meg. Az A csoportban dobogós helyen végzettek pénzdíjazásban, a B csoport négy lebonyolítandó életkori korcsoportjában pedig tárgyjutalomban fognak részesülni a legjobbak. Nevezés a helyszínen, vagy több résztvevő esetén előzetesen Patai József pj66@freemail.hu vagy Kovács Dániel kovacsd1@freemail.hu email címeken lehet. Bővebb információ a versennyel kapcsolatban http://www.tarjansakk.hu weblap versenynaptár menüjében tekinthető meg.

Forrás: nogradsport.wordpress.com

Címkék: sakkverseny

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 10:00, szerda | Helyi

Nyissa ki az ajtót! Rendőrség!

Hivatalos eljárást színlelve jutott be idős ismerőséhez az a 29 éves férfi, akit a bátonyterenyei nyomozók őrizetbe vettek.

2024. Május 15. 09:00, szerda | Helyi

Az A-vitamin csoport elnevezésének és táplálkozási ajánlásának átalakítását javasolják kutatók.

Az újonnan felfedezett A5-vitamin miatt az A-vitamin csoport új elnevezését és a táplálkozási ajánlások kiigazítását javasolja Bánáti Diána, az Szegedi Tudományegyetem (SZTE) professzora.

2024. Május 15. 08:21, szerda | Helyi

Robotsebészeti központot adtak át a Debreceni Egyetemen.

Az egyetemi fejlesztések újabb mérföldköveként robotasszisztált sebészeti rendszert helyeztek üzembe kedden a Debreceni Egyetem (DE) klinikai központjában.

2024. Május 15. 08:00, szerda | Helyi

Kissé szeles májusi idő.

Szinte mindenhol napos időre ébredhetünk, csupán néhol délkeleten fordulhat elő egy-egy gyenge futó zápor. Napközben a napos-gomolyfelhős idő mellett a Dunántúlon megnövekszik a fátyolfelhőzet is.