Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2014. Augusztus 31. 15:00, vasárnap | Helyi
Forrás: infonograd

Fokozott ellenőrzés polgárőrök segítségével

Fokozott ellenőrzés polgárőrök segítségével

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság és a Rétsági Rendőrkapitányság egyenruhásai a polgárőrökkel közösen végeztek fokozott ellenőrzést kapitányságuk illetékességi területén.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság, valamint a Rétsági Rendőrkapitányság az illetékességi területén található településeken a minap fokozott ellenőrzést hajtott végre. Ennek célja a lakosság szubjektív biztonságérzetének növelése, az állampolgárok közérzetének, hangulatának javítása, a bűncselekmények elkövetésének megelőzése, illetve megszakítása, a körözött személyek felkutatása, elfogása, továbbá a személyi sérüléses közúti közlekedési balesetek megelőzése, a közlekedés biztonságát veszélyeztető szabálysértések elkövetőinek kiszűrése.
A fokozott ellenőrzés alkalmával a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság egyenruhásai a Bátonyterenyei Polgárőrség Bűnmegelőzési és Önvédelmi Egyesület tagjaival, míg a Rétsági Rendőrkapitányság egyenruhásai a Diósjenői- és a Nagyoroszi Polgárőr Egyesület tagjaival láttak el közös szolgálatot. Ennek során felvették a kapcsolatot az önkormányzat képviselőivel, gépjármű ellenőrzéseket hajtottak végre, továbbá ellenőrizték a hétvégi házas, zárt kertes területeket, a vasútállomások és buszmegállók környékét; az ott tartózkodókat bűnmegelőzési tanácsokkal látták el.
A polgárőrök támogatásával, demonstratívan, nagyobb létszámmal, jóval hatékonyabban valósult meg az ellenőrzés.

Címkék: polgárőr

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 11:00, szerda | Helyi

Május 20-ig lehet jelentkezni a Virágos Magyarország versenyre.

Meghosszabbított határidővel, május 20-ig nyújthatják be pályázataikat a 31. Virágos Magyarország versenyre jelentkező helyi közösségek - közölte Magyar Turisztikai Ügynökség

2024. Május 01. 09:21, szerda | Helyi

Sok munkával indult a hét

Kizárta édesanyját egy második emeleti lakás teraszára két kisgyermek,Fűnyírás közben átvágtak egy gázcsonkot hétfő délután,Egy iskola tetejére szakadt egy nagy méretű faág,

2024. Május 01. 08:00, szerda | Helyi

Szép időben majálisozhatunk.

Azaz május elsején a napsütést időnként már felhők zavarják meg.

2024. Április 30. 15:15, kedd | Helyi

Salgótarjánból akartak hazajutni.

Egy bátonyterenyei pár keverte magát nagy bajba, mert lekéste az autóbuszjáratot, és bűnös módját választotta a hazajutásnak.