Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. Augusztus 30. 12:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Salgótarjáni Városi Televízió

Filmet forgatnak Salgótarjánban!

Filmet forgatnak Salgótarjánban!

Ónodi Eszter, Kováts Adél, Cserhalmi György és Hegedűs D. Géza főszereplésével készül Kamondi Zoltán (Halálutak és Angyalok, Kísértések) új filmje, a Halj már meg!

A szatirikus, sok humorral átszőtt krimi forgatása nyár végén kezdődik salgótarjáni és budapesti helyszíneken. A film forgatókönyve Márton László Ez csak egy hétköznapi látogatás című novellájából készült.

A fordulatos történet mozgatórugója egy 60-as éveiben járó MÁV mozdonyvezető hirtelen halála, mely következtében az elhunyt kettős életére, egy szerelmi háromszögre, a zavaros múltra és gyanús alvilági kapcsolatokra is fény derül. Egy titkos szállítmány a gazdagság reményével kecsegteti az elhunyt hozzátartozóit, akik szeretnék megtudni, kit is szerettek valójában. Kamondi Zoltán új filmjének művészeti vezetője Koltai Lajos, producere Ferenczy Gábor és Tőzsér Attila (Focus-Fox). Az operatőr Nagy András és Medvigy Gábor lesz. A Halj már meg! 2016 végén kerülhet a mozikba, a Filmalap gyártási támogatása 476,871.827 millió forint.A forgatást a Zenthe Színház munkatársai is segítik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 08:30, péntek | Helyi

Mozgalmas szerdán vannak túl tűzoltóink.

Frontálisan összeütközött egy kisbusz és egy személyautó szerda délután a 2-es főúton, Nőtincs közelében.

2024. Április 26. 08:00, péntek | Helyi

Reggel még gyengén fagyhat.

Sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből eleinte a középső és északkeleti régiókban, később nyugaton fordulhat csak néhol gyenge zápor.

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.