Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Szeptember 17. 14:29, hétfő | Sport
Forrás: MTI

Fellebbez Huszti eltiltása ellen a Hannover

Fellebbez Huszti eltiltása ellen a Hannover

Fellebbezést nyújtott be hétfőn Huszti Szabolcs eltiltása ellen a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Hannover 96.

A magyar középpályás a 93. percben győztes gólt szerzett a Werder Bremen ellen szombaton 3-2-re megnyert találkozón, de mivel örömében levette a mezét, kirohant a szurkolókhoz és a kerítésre is felkapaszkodott, a játékvezető két sárga lapot adott neki és kiállította.
"A jogászainkkal történt egyeztetést követően úgy döntöttünk, hogy fellebbezünk az ítélet ellen" - nyilatkozta a hannoveriek honlapján Jörg Schmadtke, a Hannover sportigazgatója. "Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy a bíró nem egy sárga lappal és figyelmeztetéssel büntette Husztit, hanem azonnal két sárgát adott. A fellebbezésünknek az a célja, hogy érvénytelenítsék a második sárgát és a pirosat, s csak egy sárga lap kerüljön a mérkőzés jegyzőkönyvébe."
Schmadtke hozzátette, a szurkolók között és a sajtóban is téma volt Huszti esete, a klub pedig azt szeretné, ha a jövőre nézve példaértékű döntés születne az ügyben.
Az 51-szeres válogatott Huszti - aki 2010 szeptemberében jelezte, nem kíván többet a magyar nemzeti csapatban szerepelni - az idén nyáron tért vissza az orosz Zenitből a Hannoverbe, amelynek színeiben eddig három bajnoki meccsen két gólt szerzett és öt találatot készített elő.
A 29 éves Husztit a múlt héten a Kicker című szaklap a 2. forduló legjobbjának választotta, a Bundesliga honlapján zajló, a 3. kör legjobbja címért kiírt szavazást pedig egyelőre fölényesen vezeti a magyar játékos.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.