Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2014. Október 07. 07:00, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Éremmel hangoltak a salgótarjáni gálára

Éremmel hangoltak a salgótarjáni gálára

Kövesi Tibor, a Salgó Fight SE (SFSE) vezetője és edzője harmadik alkalommal vett részt a nemrég megrendezett TEK Budo és küzdősport gálán.

A budapesti Syma csarnokból ezúttal egy K1 bajnoki ezüstéremmel tért haza. A klub szervezésében október 11-én, a Salgótarjáni Városi Sportcsarnokban rendezik meg az V. Fight Night gálát.
Az SFSE első embere első részvételével megsérült, tavaly viszont aranyérmet szerzett a nagyszabású gálán. Mint az előző esztendő győztese, idén már külön meghívóval, és sikeres felkészülési időszakkal a háta mögött utazhatott a fővárosba. A tűzoltó parancsnoknak első két összecsapásán „vért kellett izzadnia” a győzelemért, az ökle és a térde is megsérült. A döntőben olyan riválisa került szembe vele, aki egy visszalépés miatt egy meccsel kevesebbet harcolt, így pihentebben érkezett a szorítóba. Ellenfelét tavaly le tudta győzni, idén végül a salgótarjáni pontozással kikapott, így ezüstérmet akasztottak a nyakába.
„Úgy érzem, a fináléban elszenvedett vereségem felért egy győzelemmel, hiszen az utolsó, harmadik menetre már csak azért mentem ki, hogy példát mutassak a többieknek, és a tanítványaimnak, akik ringsegédként a sarokból biztattak.” – nyilatkozta tudósítónknak Kövesi.
Október 11-én, szombaton újra a harcosok lepik majd el a nógrádi megyeszékhely sportcsarnokát, a jubileumi, ötödik Fight Night gálán a szervezők ismét egy picivel jobbat, többet akarnak adni a közönségnek, de a lécet tavaly elég magasra rakták. Idén annyi változás lesz a programban, hogy nem nehézsúlyú összecsapás lesz a fő meccs, hanem egy 5×3 perces full muay thai mérkőzés, ahol a látványos küzdelmet egy többszörös bajnok is garantálja majd.
Újítás továbbá, hogy a junior 71 kilóban egy négyes tornát is rendeznek, az esti „ráhangolódást” az elődöntők jelentik, a döntőre pedig a fő meccs előtt kerül majd sor. Itt a salgótarjáni Lőcsei Gergő is érdekelt lesz, remélhetőleg a döntőben is szoríthatunk majd érte. Rajta kívül este Bódi Gábor, Nagy Artúr és a nehézsúlyú Szabó Tibor képviseli majd a hazai színeket, míg a délelőtti amatőr gálán három SFSE-versenyzőnek szurkolhatunk majd.
Az IFMA muay thai gála délben, míg a látványos esti gála 18 órakor kezdődik.

Forrás: nogradspsort.wordpress.com

Címkék: gála

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 12:12, péntek | Helyi

Összehangolt csapás a drogkereskedőkre!!!

Kábítószerdílereket iktattak ki a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felderítői, 4 fő őrizetbe került.

2024. Május 03. 08:58, péntek | Helyi

MVM: júliusban egységesíti ügyfélkiszolgálását az MVM Next, az ügyfeleknek nincs teendőjük.

Az ügyfélkiszolgálás egységesítése érdekében az MVM Csoport tulajdonában álló E.ON Áramszolgáltató Kft. beolvad az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.

2024. Május 03. 08:00, péntek | Helyi

Szeles, nyárias idő.

Erősen felhős lesz az ég, és sokfelé számíthatunk esőre, záporra, zivatarra, helyenként ismét előfordulhatnak hevesebb gócok.

2024. Május 03. 07:02, péntek | Helyi

A magyar állami frankhamisítás, amellyel Franciaországot akartuk büntetni Trianonért

Egy évszázaddal ezelőtt az volt a hazafi, aki bűnözött. Aki nemzetközi botrányba sodorta hazáját a legmagasabbrangú politikusok tudtával. A hazaáruló bitangok pedig azok voltak,