Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2020. Május 29. 09:37, péntek | Helyi
Forrás: police

Emberölés kísérlet Bátonyterenyén - videóval

Emberölés kísérlet Bátonyterenyén - videóval

A Nógrád megyei rendőrök 15 percen belül elfogták azt a férfit, aki a város belterületén egy késsel többször megszúrta nőismerősét.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást O. Ferenc 38 éves bátonyterenyei lakos ellen.

2020. május 28-án 17 óra körül Bátonyterenye belterületén egy nőt szúrtak meg, akit a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállítottak.

A rendőrök a bejelentést követően a város belterületén 15 percen belül elfogták, és a Bátonyterenyei Rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható O. Ferencet. A megalapozott gyanú szerint a férfi 2020. május 28-án a bejelentést megelőzően röviddel megfenyegette, majd egy késsel többször megszúrta nőismerősét, majd segítségnyújtás nélkül távozott a helyszínről. A sértett a bántalmazás következtében - az elsődleges orvosi vélemény alapján - súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.

A nyomozók az előállított 38 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki, bűnügyi őrizetbe vették, és a napokban előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 11:00, szerda | Helyi

Május 20-ig lehet jelentkezni a Virágos Magyarország versenyre.

Meghosszabbított határidővel, május 20-ig nyújthatják be pályázataikat a 31. Virágos Magyarország versenyre jelentkező helyi közösségek - közölte Magyar Turisztikai Ügynökség

2024. Május 01. 09:21, szerda | Helyi

Sok munkával indult a hét

Kizárta édesanyját egy második emeleti lakás teraszára két kisgyermek,Fűnyírás közben átvágtak egy gázcsonkot hétfő délután,Egy iskola tetejére szakadt egy nagy méretű faág,

2024. Május 01. 08:00, szerda | Helyi

Szép időben majálisozhatunk.

Azaz május elsején a napsütést időnként már felhők zavarják meg.

2024. Április 30. 15:15, kedd | Helyi

Salgótarjánból akartak hazajutni.

Egy bátonyterenyei pár keverte magát nagy bajba, mert lekéste az autóbuszjáratot, és bűnös módját választotta a hazajutásnak.