Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2014. Szeptember 05. 13:30, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Előzetes letartóztatásban a magánlaksértők

Előzetes letartóztatásban a magánlaksértők

Délután törtek ismerősükre a mátraszőlősi férfiak.

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat felfegyverkezve elkövetett magánlaksértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt D. Norbert 27 éves, D. Arnold 20 éves, D. Benjámin 19 éves, Cs. Dávid 23 éves mátraszőlősi lakosok ellen, valamint súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt V. László 47 éves mátraszőlősi lakos ellen.
A rendelkezésre álló adatok alapján D. Norbert és négy társa egy korábbi konfliktus miatt 2014. augusztus 30-án 15 óra 30 perc körüli időben V. László családi házának kapuját berúgták, ablakait kövekkel és botokkal betörték, majd a bejárati ajtót berúgva oda bementek. A 47 éves férfit a gyanúsítottak a lakásban több alkalommal megütötték, illetve megrúgták, aki a bántalmazás következtében megsérült. V. László a bántalmazásakor az őt megtámadók közül D. Arnoldot és egy társát egy késsel megsebesítette, akit sérülései ellátása céljából az Országos Mentőszolgálat munkatársai kórházba szállítottak, gyanúsítotti kihallgatására a későbbiekben kerül sor.
A rendőrök D. Norbertet és három társát, valamint V. Lászlót elfogták, a Pásztói Rendőrkapitányság épületébe előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki. A hatóság D. Norbertet és három társát őrizetbe vette, előterjesztést tett az előzetes letartóztatásukra, melyet a Salgótarjáni Járásbíróság a mai napon elrendelt. V. László a nyomozás során szabadlábon védekezhet.

Címkék: magánlaksértő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 12:12, péntek | Helyi

Összehangolt csapás a drogkereskedőkre!!!

Kábítószerdílereket iktattak ki a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felderítői, 4 fő őrizetbe került.

2024. Május 03. 08:58, péntek | Helyi

MVM: júliusban egységesíti ügyfélkiszolgálását az MVM Next, az ügyfeleknek nincs teendőjük.

Az ügyfélkiszolgálás egységesítése érdekében az MVM Csoport tulajdonában álló E.ON Áramszolgáltató Kft. beolvad az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.

2024. Május 03. 08:00, péntek | Helyi

Szeles, nyárias idő.

Erősen felhős lesz az ég, és sokfelé számíthatunk esőre, záporra, zivatarra, helyenként ismét előfordulhatnak hevesebb gócok.

2024. Május 03. 07:02, péntek | Helyi

A magyar állami frankhamisítás, amellyel Franciaországot akartuk büntetni Trianonért

Egy évszázaddal ezelőtt az volt a hazafi, aki bűnözött. Aki nemzetközi botrányba sodorta hazáját a legmagasabbrangú politikusok tudtával. A hazaáruló bitangok pedig azok voltak,