Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2015. December 31. 15:00, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Elfogták a betörőket

Elfogták a betörőket

Egy salgótarjáni sportlétesítménybe tört be a három férfi és a fiatalkorú társuk.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2015. december 29-én 8 óra 50 perckor érkezett a bejelentés, miszerint az egyik salgótarjáni sportlétesítménybe az elmúlt héten ismeretlen személyek betörtek és különféle műszaki cikket tulajdonítottak el.

A salgótarjáni nyomozók adatgyűjtést végeztek, melynek eredményeként rövid időn belül azonosították és a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható négy férfit. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján O. Bertalan és három társa 2015. december 24-ét megelőző napokban a stadion épületének hátsó ablakáról a rácsot lefeszítették, az ablakot betörték, majd a helyiségekből két hangfalat, hangosító berendezést, LCD televíziót, benzines fűkaszát tulajdonítottak el.

A rendőrök O. Bertalan 21 éves, Cs. Géza 19 éves és 18 éves férfi társukat - salgótarjáni lakosokat -, valamint 16 éves bátonyterenyei fiú társukat lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A hatóság tagjai az eltulajdonított tárgyak jelentős részét a házkutatások alkalmával felkutatták és lefoglalták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:00, szombat | Helyi

Jó idő lesz hétvégén, vasárnap van esély záporokra.

Túlnyomóan napos idő várható. Kezdetben a Dunántúlon lesz több a felhő, néhol eső, zápor is előfordulhat.

2024. Május 03. 12:12, péntek | Helyi

Összehangolt csapás a drogkereskedőkre!!!

Kábítószerdílereket iktattak ki a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felderítői, 4 fő őrizetbe került.

2024. Május 03. 08:58, péntek | Helyi

MVM: júliusban egységesíti ügyfélkiszolgálását az MVM Next, az ügyfeleknek nincs teendőjük.

Az ügyfélkiszolgálás egységesítése érdekében az MVM Csoport tulajdonában álló E.ON Áramszolgáltató Kft. beolvad az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.

2024. Május 03. 08:00, péntek | Helyi

Szeles, nyárias idő.

Erősen felhős lesz az ég, és sokfelé számíthatunk esőre, záporra, zivatarra, helyenként ismét előfordulhatnak hevesebb gócok.