Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. December 21. 19:23, péntek | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Egy pucér forgatás miatt a kórházat is otthagyta VVÉva

Egy pucér forgatás miatt a kórházat is otthagyta VVÉva

60 éves férfi verte meg.

Saját felelősségére kijött a kórházból egy videoklip-forgatás miatt VV Éva. A ValóVilágból ismert lányt pár nappal ezelőtt vitte be a mentő azért, mert berepedt a koponyája, annyira megverte szállásadója, a közel 60 éves Tibor. Évának nyolc napon túl gyógyuló sérülései lettek.
– Erős fájdalmaim vannak, fájdalomcsillapítókat kapok, berepedt és bevérzett a koponyám. Szörnyen érzem magam – nyilatkozta lapunknak Éva még pár nappal ezelőtt, és azt is hozzátette, nagyon szeretne az előre leszervezett klipforgatáson részt venni. Úgy tudjuk, szinte könyörgött, hogy kijöhessen a kórházból.
– Az orvosaim végül megengedték, hogy elhagyjam a kórházat. Még mindig fáj a homlokom és nagyon kell rá vigyáznom. Nem fújhatom ki az orrom és nem érheti semmilyen ütés sem, mert akkor azonnal bevérezne. Azt kérték, hogy tartsam be az utasításaikat és jelentkezzek, ha rosszabbra fordulna az állapotom – mondta VV Éva a Hír24-nek, aki Barna Barnabás dalához készült videóban lett a főszereplő. Ő az a férfi, akit annak idején BB Évivel is kavart. A valóságshow-hős azt is elújságolta a Hír24-nek, hogy a néhány órás forgatás alatt pikáns jeleneteket is rögzítettek. Az egyik ilyenben szoros fűzője alól kilátszott a mellbimbója és ezt már csak akkor vették észre, amikor visszanézték a felvett anyagot.

Címkék: VVÉva

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.