Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2014. Július 22. 07:30, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Egy hét béke a S.U.N. Fesztiválon

Egy hét béke a S.U.N. Fesztiválon

A Nógrád megyei Csobánkapuszta immár másodszor ad otthont a S.U.N. Fesztiválnak. A vadregényes környezetben idén is a pszichedelikus és goa műfaj legnagyobb előadói szórakoztatják majd a fesztiválozókat.

Mert nincs is annál fílingesebb dolog, mint a szabad ég alatt, tábortűz mellett zenét hallgatni és táncolni, eggyé olvadva a természettel. Tudják ezt sokan, hiszen tavaly tízezer ember gyűlt össze a fesztiválon a világ minden tájáról, hogy kiszakadjon kicsit a mindennapokból és jófajta pszichedelikus zenékkel tisztelegjen az éltető nap előtt.
Július 22. és 27. között számtalan DJ és formáció megfordul majd a fesztiválon. Etnica, Gaudium, Hallucinogen, Liquid Soul, Logic Bomb, Atmos, Pleiadians, Shpongle, Solar Fields és még nagyon sokan zenélnek a nagyszínpadon. A chillben is rengeteg fellépő várja majd a lassúbb zenékre vágyó, megfáradt goásokat: Asura, Hallucinogen in Dub, Kaya Project, Vibrasphere, Carbon Based Lifeforms, Aes Dana, hogy csak néhány nevet emeljünk ki a line up-ból.
Természetesen a hazai psy szcéna is képviseleti magát a rendezvényen: Oleg, Kraak, Agent M vs. Sundi, Jirzij, Gagarin Project, Hadron Orchestra, Amper, Buxi és még sokan mások szórakoztatják majd a közönséget. Ha mondanak valamit ezek a nevek, ott a helyed a Bercel melletti fesztiválon, ahol a zene, a tánc, a művészetek és az összetartozás varázsát élheted át egy teljes héten át.

Forrás: est.hu

Programkereső

Címkék: S.U.N. fesztivál

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 08:15, szombat | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Egyre melegebb lesz hétvégén.

Sokat fog süt majd a nap, az időnként megjelenő felhőkből északon és keleten, valamint délután nyugaton, délnyugaton elszórtan egy-egy futó zápor, zivatar még kialakulhat.

2024. Április 27. 06:34, szombat | Helyi

Milliárdosok versenyeznek a TikTok megvásárlásáért, de hiába

Egy maroknyi amerikai pénzügyi és technológiai mágnás több milliárdos ajánlatra készül a TikTok megvásárlására, miután Joe Biden elnök aláírta azt a törvényt,

2024. Április 27. 06:24, szombat | Helyi

Székkel támadt a tanárjára egy diák

Brutális, ami ebben a magyar iskolában történt: székkel támadt a tanárjára egy diák