Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2023. Október 17. 13:48, kedd | Helyi
Forrás: police.hu

Egy alvó férfi kifosztása mellett sok más vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt is felelnie kell

Egy alvó férfi kifosztása mellett sok más vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt is felelnie kell

annak a 28 éves mátraverebélyi férfinak, akit a napokban fogtak el a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság nyomozói.

A gyanú alapján a férfi október 14-én éjjel a nyitott ajtón át bement egy mátraverebélyi lakóházba, ahol a hálószobában, az alvó sértett mellől elvette a nadrágját, majd abból 170 000 forintot és 358 eurót vitt el. Ugyanezt a férfi gyanúsítják a nyomozók azokkal az októberben nyitott lakóházból történt helybeli lopásokkal, amelyek során televíziót, mobiltelefont, szerszámgépet és pénzt zsákmányolt. Szintén a 28 éves férfit terheli a közelmúltban két jármű önkényes elvétele a járásban, valamint további vagyon elleni bűncselekmények elkövetése is.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság munkatársai azonosították a tettest, október 18-án elfogták, előállították a kapitányságra, ahol kihallgatták, őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.

2024. Április 28. 06:31, vasárnap | Helyi

BABAMENTŐ INKUBÁTOROK

Az egészségügyi intézményeknél kihelyezett babamentő inkubátorok egy újszülöttmentő program részét képezik. A súlyos válsághelyzetbe került anyák és családok esetén előfordulhat,

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Egyre melegebb lesz hétvégén.

Sokat fog süt majd a nap, az időnként megjelenő felhőkből északon és keleten, valamint délután nyugaton, délnyugaton elszórtan egy-egy futó zápor, zivatar még kialakulhat.