Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2014. Július 21. 13:30, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd

Duplázott az ittasan vezető

Duplázott az ittasan vezető

A rendőrség gyorsított eljárásban kezdeményezte a 44 éves pásztói férfi bíróság elé állítását.

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya két rendbeli ittas állapotban elkövetett járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást T. István 44 éves pásztói lakos ellen.
A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2014. május 25-én 1 óra 40 perckor személygépkocsival közlekedett Pásztó, Fő úton, amikor a szolgálatot ellátó járőrök a jármű bizonytalan úttartására lettek figyelmesek. A leállított jármű vezetőjének alkoholmérő készülékkel történő ellenőrzése pozitív eredménnyel zárult. A férfit a rendőrök a rendőrkapitányságra előállították további mintavétel céljából. Még ugyanezen a napon 19 óra 10 perckor a 44 éves férfi Pásztó belterületén közlekedett egy személygépkocsival, amikor a rendőrök megállították és ellenőrizték, és az alkoholszonda újra pozitív értéket mutatott. A férfit az egyenruhások a rendőrkapitányságra előállították és kihallgatták.
A hatóság tagjai a nyomozást a napokban befejezték és az ügy iratait bíróság elé állítás javaslatával a Pásztói Járási Ügyészségnek megküldték.

Képünk illusztráció.

Képgaléria

Címkék: ittas

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Egyre melegebb lesz hétvégén.

Sokat fog süt majd a nap, az időnként megjelenő felhőkből északon és keleten, valamint délután nyugaton, délnyugaton elszórtan egy-egy futó zápor, zivatar még kialakulhat.

2024. Április 27. 06:34, szombat | Helyi

Milliárdosok versenyeznek a TikTok megvásárlásáért, de hiába

Egy maroknyi amerikai pénzügyi és technológiai mágnás több milliárdos ajánlatra készül a TikTok megvásárlására, miután Joe Biden elnök aláírta azt a törvényt,

2024. Április 27. 06:24, szombat | Helyi

Székkel támadt a tanárára egy diák

Brutális, ami ebben a magyar iskolában történt: székkel támadt a tanárjára egy diák

2024. Április 26. 20:50, péntek | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR - VIDEÓN AZ 1. ÉS 2. RÉSZ

Az első rész: Az acélgyár "hagyatéka". Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? A második rész: Az acélgyár "aranykora". Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel a történteket...