Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2013. Május 24. 12:53, péntek | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Détár: Nem is akartam férjhez mennni

Détár: Nem is akartam férjhez mennni

Az a csoda, hogy 29 évig együtt voltak

A legtöbben csak találgatnak, miért ment tönkre a színészpár házassága. A Velvet összeállítása szerint ugyanakkor inkább az számít csodának, hogy 29 évig kibírták egymás mellett Rékasiék.

Az első és talán a legfontosabb ok, hogy már voltak mélyponton. Détár Enikő 2005-ben úgy nyilatkozott, hogy már nem szerelmes a férjébe.

– Bennem elmúlt az a fajta szerelmes, odaadó rajongás, vágy, amely – ahogy én ítélem meg a világot – egy asszonyt, egy nőt egy férfihez kell, hogy kössön – nyilatkozta akkor a színésznő, míg Rékasi Károlyt annyira megviselte a dolog, hogy pár napra a pszichiátriára is befeküdt.

Ezzel azonban nem volt sokáig egyedül. A lelki válságok azonban többször is annyira kikészítették Enikőt, hogy szakember segítségét kellett kérnie.

Ráadásul a színésznő néha elég gyerekes döntéseket hoz. Például akkor, amikor azt mondta: dacból nem hordja a jegygyűrűjét, mert férje sem teszi.

– Amikor rápillantok a jobb kezem gyűrűs ujjára, és látom, hogy nincs rajta gyűrű, mindig eszembe jut, hogy én nem is akartam mindenáron férjhez menni – mondta korábban a színésznő.

Mi lesz a gyerekekkel?

A színészek a legfontosabb kérdésről eddig nem beszéltek. Vajon hogyan fogadták a gyerekeik szüleik döntését, és mi lesz az ő sorsuk?

Détár Enikő és Rékasi Károly 29 év után döntöttek úgy, hogy véget vetnek házasságuknak. A pár nagyobbik gyermeke, Gigi már önálló, 23 éves nagylány, de Zsigmond még csak 12 éves, ezért mindenféleképpen szülői felügyeletet igényel.

– Egy 12 éves gyereket már meghallgat a bíróság a válóper során, és a döntésnél figyelembe veszik, melyik szülőnél szeretne maradni. A bíróság minden esetben a gyerek érdekeit szem előtt tartva dönt, nem pedig a szülői igények alapján – mondta a Hír24-nek dr. Koncz Tibor válóperes ügyvéd.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.