Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. Június 15. 07:00, hétfő | Helyi
Forrás: MTI

Csempészett dohányt foglaltak le

Csempészett dohányt foglaltak le

Csaknem 10 kilogramm csempészett vágott dohányt találtak egy salgótarjáni férfinál a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei.

A férfi ellen büntetőeljárást indítottak, a dohányt és a szállításra használt gépkocsit lefoglalták - közölte a NAV Észak-Magyarországi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóság sajtóreferense szombaton az MTI-vel.

Varga Zoltán elmondta: Pásztónál állították meg csütörtökön közúti ellenőrzésen a férfit, aki Budapestről tartott hazafelé. A félkilós adagokba porciózott, mintegy 200 ezer forint értékű dohányt autója csomagtartójában találták meg.

A magyar adójegy nélküli dohányról az autó tulajdonosa azt mondta, hogy sajátja, de eredetét nem tudta igazolni. A férfi csaknem 230 ezer forintos jövedéki bírságra számíthat, és büntetőeljárást is indítottak ellene.

Képünk illusztráció.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.

2024. Április 28. 06:31, vasárnap | Helyi

BABAMENTŐ INKUBÁTOROK

Az egészségügyi intézményeknél kihelyezett babamentő inkubátorok egy újszülöttmentő program részét képezik. A súlyos válsághelyzetbe került anyák és családok esetén előfordulhat,

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Egyre melegebb lesz hétvégén.

Sokat fog süt majd a nap, az időnként megjelenő felhőkből északon és keleten, valamint délután nyugaton, délnyugaton elszórtan egy-egy futó zápor, zivatar még kialakulhat.