Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2014. Augusztus 07. 15:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Csehországban Samu Anna lett a legjobb

Csehországban Samu Anna lett a legjobb

Augusztus 1-3. között Csehországban az U19-es korosztálynak kiírt WFC International Cup-on vett részt a Ferencváros női U17-es labdarúgó csapata.

A zöld fehér együttes hálóőrzője a nemzeti tizenegyben is szereplő héhalmi Samu Anna volt. Az FTC végül az igen értékes 6. helyen zárt. Eredményhirdetéskor Samu Anna kapta a torna legjobb kapusának járó különdíjat.

A lányok U 17-es együttese parádés győzelmet aratott a torna első találkozóján Ellenfelüket a német Union Berlin csapatát a hajrában szerzett gólokkal 2:1 arányban legyőzték.

A győzelem értékét növelte, hogy az FTC-s lányok csak reggel indultak neki az útnak, ugyanis előző napon még U19-es válogatottban volt jelenésük.(Samu Annának is. a szerz.)

A második összecsapást is német együttes a Gütersloh ellen vívta az FTC U17 gárdája. Ezen a találkozón az első félidőben szerzett magyar vezetést követően a második játékrészben

Samu Anna 11-es hárított, majd egy újabb gólt szerezve ezt is mérkőzést (2:0) is megnyerték zöld-fehérek. Következett a Slavia Praha együttese. Az egy korosztállyal fiatalabb lányainknak ez már nagy falatnak bizonyult és sima (4-0) vereséget szenvedtek a cseh csapattól.

Az 5. helyért lejátszott mérkőzésen a cseh Sparta Praha ellen, egy szoros mérkőzésen 2-1-re kikapott a gárda, miközben az első félidő végén Samu Anna ismét kivédett egy tizenegyest.

Az FTC U17 csapata az U19-es korosztálynak kiírt nemzetközi tornán, így a 6. helyen zárt.

Eredményhirdetéskor a WFC International Cup legjobb kapusának, a végig bravúros teljesítményt nyújtó ferencvárosi labdarúgót, Samu Annát választották!

Forrás: nogradsport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:00, hétfő | Helyi

Kora nyárias idő.

Főként a Dunántúlon szűrhetik vastagabb fátyolfelhők a napfényt, a Dunától keletre viszont sok napsütésre számíthatunk.

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.

2024. Április 28. 06:31, vasárnap | Helyi

BABAMENTŐ INKUBÁTOROK

Az egészségügyi intézményeknél kihelyezett babamentő inkubátorok egy újszülöttmentő program részét képezik. A súlyos válsághelyzetbe került anyák és családok esetén előfordulhat,