Városlista
2019. január 16, szerda - Gusztáv

Hírek

2018. Május 14. 12:19, hétfő | Helyi
Forrás: police

Családi nap Bátonyterenyén

Családi nap Bátonyterenyén

A szervezők színes programokkal, látványos bemutatókkal várták a látogatókat.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság munkatársai a napokban Bátonyterenyén, a Bányász úton található Csupafül óvoda családi napjára látogattak el.

A rendezvényen az egyenruhások baleset-megelőzési feladatokkal várták a közel 150 gyermeket, akik játékos formában sajátíthatták el a biztonságos közlekedés alapjait. A szakemberek az óvodások részére az életkoruknak megfelelő legfontosabb gyalogos és kerékpáros ismereteket adták át, továbbá a kicsik megismerkedhettek a rendőri felszerelésekkel és a szolgálati gépjárművekkel.

A Bátonyterenyei Városi Balesetmegelőzési Bizottság jóvoltából az óvodások édességet és apró ajándékokat kaptak a rendőröktől, miközben szüleik is hasznos tanácsokkal gazdagodhattak.

A program zárásaként a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Technikai Osztály munkatársa szolgálati kutyájával látványos bemutatót tartott, ezt követően a kicsik közelebbről is megismerkedhettek a négylábúval.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Január 15. 13:39, kedd | Helyi

Betört és rabolt Karancskesziben

Egy 19 éves férfit vettek őrizetbe a salgótarjáni rendőrök.

2019. Január 15. 10:01, kedd | Helyi

Baleset összesítő - Nógrád megye

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

2019. Január 15. 08:46, kedd | Helyi

Jelentkezz, legyél te is rendőr!

A Magyar Rendőrség utánpótlása érdekében olyan fiatalokat keres, akik a rendőri szolgálatot választanák hivatásuknak.

2019. Január 11. 09:55, péntek | Helyi

Baleseti összesítő - Nógrád megye

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.