Városlista
2018. május 25, péntek - Orbán

Hírek

2018. Május 14. 12:19, hétfő | Helyi
Forrás: police

Családi nap Bátonyterenyén

Családi nap Bátonyterenyén

A szervezők színes programokkal, látványos bemutatókkal várták a látogatókat.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság munkatársai a napokban Bátonyterenyén, a Bányász úton található Csupafül óvoda családi napjára látogattak el.

A rendezvényen az egyenruhások baleset-megelőzési feladatokkal várták a közel 150 gyermeket, akik játékos formában sajátíthatták el a biztonságos közlekedés alapjait. A szakemberek az óvodások részére az életkoruknak megfelelő legfontosabb gyalogos és kerékpáros ismereteket adták át, továbbá a kicsik megismerkedhettek a rendőri felszerelésekkel és a szolgálati gépjárművekkel.

A Bátonyterenyei Városi Balesetmegelőzési Bizottság jóvoltából az óvodások édességet és apró ajándékokat kaptak a rendőröktől, miközben szüleik is hasznos tanácsokkal gazdagodhattak.

A program zárásaként a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Technikai Osztály munkatársa szolgálati kutyájával látványos bemutatót tartott, ezt követően a kicsik közelebbről is megismerkedhettek a négylábúval.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Május 25. 10:43, péntek | Helyi

Játszva Látszódj - pályázat Nógrád megyében

A program győztese egy mobil KRESZ parkkal is gazdagodott.

2018. Május 25. 08:24, péntek | Helyi

Megújul Salgótarjánban a Beszterce tér

A projektben az önkormányzat tulajdonában lévő Beszterce tér és környezetében található zöld infrastruktúra megújítása történik.

2018. Május 24. 13:45, csütörtök | Helyi

Pénzügyi tudatosságot növelő okostelefonos applikációt mutatott be a Magyar Államkincstár salgótarjáni diákoknak

Osztályfőnöki óra keretében ismerhették meg a diákok a Kincstár JátéKincstár nevű telefonos applikációját 2018. május 24-én a Salgótarjáni Szakképzési Centrum Táncsics Mihály Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája.

2018. Május 23. 15:26, szerda | Helyi

"A" típusú tornaterem alapkő-letétele - Szécsény