Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. Október 05. 08:17, hétfő | Belföld
Forrás: MTI

Csak a világ összefogásával kezelhető a migráció

Csak a világ összefogásával kezelhető a migráció

Csak világszintű és uniós összefogással állítható meg a migráció; Magyarország ezt az álláspontot képviselte az ENSZ közgyűlésében is - jelentette ki Németh Szilárd hétfőn az M1 aktuális csatorna műsorában.

Ugyanakkor a schengeni egyezmény arra kötelezi Magyarországot, hogy megvédje Európa határait - közölte a Fidesz frakcióvezető-helyettese.

A kormánypárti politikus felelőtlennek nevezte a baloldal azon álláspontját, hogy a migráció lehetőséget nyújt Európa és Magyarország demográfiai problémáinak megoldására. Ez a kijelentés ugyanis migrációra bíztatja azokat is, akik még nem indultak útnak a Közel-Keletről vagy Afrikából. Olyan emberek kapnak így meghívót a baloldali politikusoktól, akik egész más kultúrát képviselnek. Ez pedig oda vezethet, hogy később nem lehet majd ráismerni Európára és Magyarországra - tette hozzá.

A migrációról folytatott nemzeti konzultációban kiderült: Magyarország nem kér abból, hogy az illegális migráció révén oldja meg a demográfiai problémákat - mondta Németh Szilárd.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:27, hétfő | Belföld

Állami látogatásra Magyarországra jön a kínai elnök

Sulyok Tamás köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök meghívására állami látogatásra Magyarországra érkezik május 8-án Hszi Csin-ping kínai államfő

2024. Április 29. 15:00, hétfő | Belföld

EMBERTELEN PODCAST

AI-ok randiznak a Betone új podcastjában

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón: