Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2014. Szeptember 13. 11:00, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Bolti szarkák Salgótarjánban és Balassagyarmaton

Bolti szarkák Salgótarjánban és Balassagyarmaton

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába a napokban érkezett a bejelentés, miszerint az egyik országos áruházlánc salgótarjáni áruházában két fiatal személyt lopáson értek tetten. A járőrök a helyszínen megállapították, hogy az ott visszatartott 17 éves fiú egy hangszórót, míg 16 éves társa édességet kísérelt meg eltulajdonítani a boltból, mely cselekményük közben a biztonsági szolgálat munkatársai őket tetten érték, és a rendőrséget értesítették. A Salgótarjáni Rendőrkapitányság járőrei a két salgótarjáni fiatalkorút a rendőrkapitányságra előállították, és velük szemben a tulajdon elleni szabálysértés miatt – őrizetbe vételük mellett – kezdeményeztek szabálysértési eljárást.
***
A rendőrség ügyeletére ugyancsak a minap tett bejelentést egy balassagyarmati élelmiszerbolt képviselője, mert elmondása szerint az élelmiszerüzletben lopáson értek tetten egy férfit. A Balassagyarmati Rendőrkapitányság járőrei a helyszínen visszatartott 48 éves balassagyarmati férfit - aki az üzletből tisztálkodási szereket és egyéb értékeket kísérelt meg eltulajdonítani - a rendőrkapitányságra előállították, és vele szemben a szabálysértés elkövetése miatt - őrizetbe vétele mellett - kezdeményezték a gyorsított bírósági eljárás lefolytatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 11:00, szerda | Helyi

Május 20-ig lehet jelentkezni a Virágos Magyarország versenyre.

Meghosszabbított határidővel, május 20-ig nyújthatják be pályázataikat a 31. Virágos Magyarország versenyre jelentkező helyi közösségek - közölte Magyar Turisztikai Ügynökség

2024. Május 01. 09:21, szerda | Helyi

Sok munkával indult a hét

Kizárta édesanyját egy második emeleti lakás teraszára két kisgyermek,Fűnyírás közben átvágtak egy gázcsonkot hétfő délután,Egy iskola tetejére szakadt egy nagy méretű faág,

2024. Május 01. 08:00, szerda | Helyi

Szép időben majálisozhatunk.

Azaz május elsején a napsütést időnként már felhők zavarják meg.

2024. Április 30. 15:15, kedd | Helyi

Salgótarjánból akartak hazajutni.

Egy bátonyterenyei pár keverte magát nagy bajba, mert lekéste az autóbuszjáratot, és bűnös módját választotta a hazajutásnak.