Városlista
2019. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Január 15. 19:38, kedd | PR

Bérelj limuzint minden alkalomra, avagy a luxus mindenkinek jár!

Bérelj limuzint minden alkalomra, avagy a luxus mindenkinek jár!

Ha vonz a hírességek életstílusa, szívesen átélnéd a különlegesség atmoszféráját, akkor rendelj limuzint! Itt a remek alkalom egy kis luxusra!

Persze nem mindegy, hogy mindezt hol teszitek meg, hiszen ehhez kell egy megbízható csapat, aki mindezt elérhető áron kínálja. Szerencsére mi találtunk egyet, aki mindenki számára elérhetővé teszi ezt a luxus életérzést, a limuzinos élményt!

Ha közeleg egy szülinap, vagy ha a leány-, vagy legénybúcsút tennéd felejthetetlenné, akkor ne habozz, Budapesten ingyenes kiállással bérelhetsz limuzint. Hogy miért jó ez? Lássuk csak:

• Óriási meglepetés éri az ünnepeltet, ha a tudtán kívül egy limuzinnal állítasz be érte. Ugyanilyen reakciót zsebelhetsz be a barátnőid részéről, ha a leánybúcsú kezdetén egy limuzinnal gördülsz be a találkozóra és úgy indultok az éjszakába.
• A bérelhető limuzinokat a résztvevők számához igazodva választhatod ki, hiszen a 8 személyestől kezdve a 24 személyesig válogathatsz a 4 féle limuzin közül.
• A lesötétített ablakoknak hála senki nem kukkanthat be a limuzinba, csak akkor láthatnak titeket kívülről, ha a tetőablakba álltok, hogy integethessetek a közeli autósoknak, gyalogosoknak.
• A belső tér igazán elegáns és sikkes, mivel például a 9+1 személyes Chrysler 300 C belső tere tökéletes összhangot alkot a fekete-fehér kontraszt ellenére is, ami a belsejét jellemzi. A fekete bőr kanapéhoz remekül passzol a hófehér bárpult, aminek a rejtekében hűtött italok várják, hogy kibontsák őket.
• A belső világítás pedig igazán mesés, hiszen különböző LED világítások, lézer fény és komplett lézer show áll a rendelkezésetekre. Emellett, hogy az élmény teljes legyen, ingyenes wifi szolgáltatás segítségével kereshetitek meg a kedvenc zenéiteket, vagy tölthetitek fel a képeiteket azonnal a közösségi fórumokra. Ezután már csak győzzétek az érkező like-okat életetek legjobb fotóira.

Ha mindez nem lenne elegendő, minden limuzinbérléshez jár egy hűtött, jó minőségű ajándék pezsgő, amit kérésetekre a limuzin sofőrje bármikor kibont és kitölt számotokra. Ezen felül pedig maximális eleganciával és előzékenységgel, egy hírességhez méltón nyitja előttetek az ajtót és gondoskodik a hibátlan szórakozásról. Sikkes lesz ilyen feltételek mellett megérkezni a célhoz.

A rendelést a Limuzinberles-budapesten weboldalon leadhatjátok emailben, de akár telefonon is. Még nem is beszéltünk egy óriási lehetőségről, amit érdemes kihasználhatok, mivel akik az ő autóikkal érkeznek, azok számára a Liget Clubba és a Morrison’s 2-be ingyenes a belépés, valamint egy welcome shot-ra is a szórakozóhely vendégei vagytok.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 15. 18:08, hétfő | PR

Igazi szenzációval készül Erdős Csaba Alsóörsre

Kaszkadőr világsztár a Balaton parton

2019. Április 01. 15:46, hétfő | PR

Iskolát újítanak fel, sportcsarnokot építenek

Több mint 800 millió forint értékű iskolafelújítási és bővítési munkát nyert nyílt közbeszerzési pályázaton a Jánosik és Társai Kft. Szécsényben.

2019. Március 12. 17:16, kedd | PR

Metró Áruházakat takarítanak

Ismét a takarítási üzletágban piacvezető Jánosik és Társai Kft. nyerte el a hazai 12 Metró áruház tisztán tartását, az épületek körüli területek gondozását.

2019. Január 25. 14:16, péntek | PR

Teljes körű üzemeltetést nyertek

Még a takarító személyzetnél is előírás az angol nyelv ismerete, annál a munkánál, amit most nyert el a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos tulajdonos.