Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Április 24. 10:00, kedd | Helyi
Forrás: MS City Audit Kft.

Bér- és munkaügyi szolgáltatások

Bér- és munkaügyi szolgáltatások

Cége biztonságos működése érdekében az MS City Audit Kft. komplex szolgáltatás keretében segíti Önt abban, hogy kellő idő és energia szabaduljon fel, így kizárólag Önnek csak cége tevékenységére kell koncentrálnia.

A könyvelési kérdésekben az MS City Audit Kft. munkatársai folyamatosan az Ön rendelkezésére állnak. Az ügyfelek részére két könyvelőt is biztosítanak, így lehetősége van a legsürgetőbb kérdésekre is időben választ kapni. Tanácsadással támogatják azokat is, akik cégalapítás előtt állnak, ugyanakkor induló vállalkozásokat is. Ennek során kiválasztják a tevékenységi kör és a cégvezető számára a lehető legjobb vállalkozási formát. A kezdő vállalkozások számára a könyvelési rendszer kialakításában, a már meglévőknek pedig a meglévő könyvelési rendszer optimalizálásában segítenek. Az ügyfelek számára a legmegfelelőbb megoldások kialakítására törekszenek, korszerű és személyre szabott szolgáltatásokkal segítik őket. Tisztában vannak vele, hogy a jelen piaci helyzetben az van versenyelőnyben, aki a lehető leggyorsabban reagál a felmerülő változásokra, így a cégnél is ezt tartják szem előtt.

Teljeskörű asszisztenciát nyújtanak a bérszámfejtés mellett a munkaügyi konzultációs szolgáltatás keretében, vállalkozási és megbízási, illetve munkaszerződések elkészítésében is. A munkaköri leírásokat és szabályzatokat minden esetben ellenőrzik, az összes vonatkozó munkaszervezési (munkaidőre és –bérre vonatkozó) rendszerre ugyanakkor kockázatelemzést biztosítanak. Így ezek a részletek jogszabályoknak megfelelőek lesznek, a munkáltató számára is előnyösebb feltételeket biztosítanak.

Ezeknek megfelelően Ön megbizonyosodhat arról, hogy a tevékenység maximálisan hatékony, és törvényes keretek között zajlik. A bérszámfejtési, audit és tanácsadási szolgáltatás sokkal többet jelent a munkabérekkel kapcsolatos esetleges problémák rendezésénél. Segítenek abban, hogy szabályosan tegyen eleget a munkaviszony létesítésével és megszüntetésével kapcsolatos bejelentési kötelezettségeknek, részletesen áttekintik a cég bérszámfejtési és plusz javadalmazási (bónusz) rendszerét, annak optimalizálására javaslatot is tesznek adott esetben. A pihenőidők betartását, a túlórák és szabadságok nyilvántartását ellenőrzik, valamint a foglalkoztatás megszűnésével kapcsolatos teendőket és iratokat is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:40, csütörtök | Helyi

Reggel még gyengén fagyhat.

Sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből eleinte a középső és északkeleti régiókban, később nyugaton fordulhat csak néhol gyenge zápor.

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

A közgyűlés előtt számolt be Nógrád vármegye rendőrfőkapitánya.

A beszámolót egyhangúlag elfogadta a képviselőtestület.