Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. Augusztus 04. 11:34, péntek | Helyi
Forrás: police

Baleseti összesítő Nógrád megyéből

Baleseti összesítő Nógrád megyéből

Az elmúlt 24 órában a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságra három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Bátonyterenye belterületén közlekedett motorkerékpárral egy fiú 2017. augusztus 3-án 16 óra 42 perc körül, amikor egy egyenes útszakaszon elvesztette a jármű irányítása felett az uralmát és a jobb oldali padkára lehaladva egy beton híd szélének ütközött. A baleset következtében a motorkerékpár vezetője megsérült.

Salgótarján Pintértelep városrész területén egy férfi közlekedett 17 óra körül személygépkocsijával Mátraszele irányából Salgótarján irányába, amikor az úttestről lesodródott és az út melletti árokba hajtott. A baleset következtében a gépjármű vezetője súlyos sérülést szenvedett.

A jelenlegi adatok alapján egy nő közlekedett kerékpárjával 19 óra körül a 23-as számú főúton a maconkai kereszteződés irányából Kisterenye lakott területe irányába, amikor egy egyenes útszakaszon a vele azonos irányba közlekedő gépjármű a jobb oldalával előzés közben a kerékpár kormányának érintőlegesen nekiütközött. Az ütközés következtében a kerékpáros elesett és könnyű sérülést szenvedett.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság arra kéri a közlekedőket, hogy tartsák be a közlekedési szabályokat, hiszen jogkövető magatartással, körültekintő vezetéssel és odafigyeléssel a balesetek megelőzhetőek!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 08:30, péntek | Helyi

Mozgalmas szerdán vannak túl tűzoltóink.

Frontálisan összeütközött egy kisbusz és egy személyautó szerda délután a 2-es főúton, Nőtincs közelében.

2024. Április 26. 08:00, péntek | Helyi

Reggel még gyengén fagyhat.

Sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből eleinte a középső és északkeleti régiókban, később nyugaton fordulhat csak néhol gyenge zápor.

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.