Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Január 29. 11:23, kedd | Helyi
Forrás: police

Baleseti összesítő - Nógrád megye

Baleseti összesítő - Nógrád megye

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel és két anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 29 éves nő 2019. január 28-án 16 óra körül Volkswagen típusú személygépkocsijával közlekedett a 22-es számú főúton, Salgótarján irányából Kishartyán felé, amikor egy balra ívelő útkanyarulatból kiérve az úttesten az autóval megcsúszott és a jobb oldali vízelvezető árokba hajtott. A balesetben a jármű vezetője könnyebben sérült.

A 2303-as számú úton Mátraszele irányából Salgótarján felé közlekedett Skoda típusú autójával 16 óra 20 perckor egy 62 éves nő. Haladása során egy jobbra ívelő útkanyarulatban járműve a havas úttesten megcsúszott, majd áttért a bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött egy Salgótarján felől érkező Suzuki típusú személygépkocsival. A baleset során egy személy könnyebben sérült.

Egy 29 éves férfi személygépkocsijával 17 óra körül Salgótarjánban, a Karancs útról egy áruház parkolójába történő kanyarodás során elütött egy vele szemben, az úttest jobb szélén gyalogosan közlekedő nőt. A baleset következtében a nő az úttestre esett és – az elsődleges orvosi vélemény alapján – súlyosan megsérült.

A megye területén további kettő anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A rendőrség a balesetek körülményeit vizsgálja.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 15:15, péntek | Helyi

Karate Eb - Megvan a magyar csapat.

Kihirdették a magyar válogatott keretét a május 8. és 12. között sorra kerülő zadari karate Európa-bajnokságra.

2024. Április 26. 08:30, péntek | Helyi

Mozgalmas szerdán vannak túl tűzoltóink.

Frontálisan összeütközött egy kisbusz és egy személyautó szerda délután a 2-es főúton, Nőtincs közelében.

2024. Április 26. 08:00, péntek | Helyi

Reggel még gyengén fagyhat.

Sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből eleinte a középső és északkeleti régiókban, később nyugaton fordulhat csak néhol gyenge zápor.

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.