Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Szeptember 11. 09:55, kedd | Helyi
Forrás: police

Balesetek az elmúlt 24 órából - Nógrád megye

Balesetek az elmúlt 24 órából - Nógrád megye

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt 2018. szeptember 11-én 01 óra 20 perckor a 22-es számú főút 2-es kilométerszelvényében. Egy 41 éves nő közlekedett személygépkocsijával Rétság irányából Érsekvadkert felé, amikor egy balra ívelő útkanyarulatot követően járműve elé ugrott egy vad. A sofőr ezt észlelve a kormányt félre rántotta, majd az autóval a jobb oldali árokba hajtott és felborult. A balesetben személyi sérülés nem történt, a gépkocsiban anyagi kár keletkezett.

A vadelütések különösen az esti, éjszakai és hajnali órákra jellemzőek, általában ekkor mozognak a nagyvadak. Mindenütt fokozott óvatossággal vezessenek, nemcsak azokon az útszakaszokon, ahol vadveszélyt jelző tábla figyelmeztet az állatok mozgására, illetve ahol az út melletti terület nem belátható! Vigyázni kell lakott területen, vagy annak határán is, mivel a vadon élő állat megjelenésére e helyeken is számítani kell.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság balesetmentes közlekedést kíván!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 08:30, péntek | Helyi

Mozgalmas szerdán vannak túl tűzoltóink.

Frontálisan összeütközött egy kisbusz és egy személyautó szerda délután a 2-es főúton, Nőtincs közelében.

2024. Április 26. 08:00, péntek | Helyi

Reggel még gyengén fagyhat.

Sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből eleinte a középső és északkeleti régiókban, később nyugaton fordulhat csak néhol gyenge zápor.

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.