Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2018. Szeptember 05. 08:23, szerda | Helyi
Forrás: police

Balesetek az elmúlt 24 órából - Nógrád megye

Balesetek az elmúlt 24 órából - Nógrád megye

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában kettő személyi sérüléssel és kettő anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2018. szeptember 4-én 14 óra 40 perckor Vizslás belterületén. A rendelkezésre álló adatok alapján egy 24 éves férfi közlekedett személygépkocsijával Vizslás, Május 1. úton Vizslás-Újlakpuszta irányába, amikor a jobb oldali árokba lehaladva egy beton hídnak ütközött. A baleset során a jármű vezetője – az elsődleges orvosi vélemény alapján – könnyű sérülést szenvedett.

Egy 22 éves férfi közlekedett személygépkocsijával 20 óra 30 perc körül a 23-as számú főúton Nemti irányából Bátonyterenye felé, amikor egy vele azonos irányba előtte haladó lovaskocsinak ütközött. A baleset során két személy megsérült.

A rendőrség a balesetek körülményeit vizsgálja.

A megye területén további kettő anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Felhívjuk a gépjárművezetők figyelmét, hogy a megengedett sebességhatáron belül, mindig az út- és látásviszonyoknak megfelelően válasszák meg járművük sebességét! A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság balesetmentes közlekedést kíván!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 20:50, péntek | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR - VIDEÓN AZ 1. ÉS 2. RÉSZ

Az első rész: Az acélgyár "hagyatéka". Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? A második rész: Az acélgyár "aranykora". Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel a történteket...

2024. Április 26. 08:40, péntek | Helyi

Társadalmi összefogással Nógrád tisztaságáért!

A Nógrád vármegyei rendőröknek is fontos a környezetük védelme, ezért csatlakoztak a TeSzedd! kampányhoz.

2024. Április 26. 08:30, péntek | Helyi

Mozgalmas szerdán vannak túl tűzoltóink.

Frontálisan összeütközött egy kisbusz és egy személyautó szerda délután a 2-es főúton, Nőtincs közelében.

2024. Április 26. 08:00, péntek | Helyi

Reggel még gyengén fagyhat.

Sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből eleinte a középső és északkeleti régiókban, később nyugaton fordulhat csak néhol gyenge zápor.