Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2019. Január 15. 10:01, kedd | Helyi
Forrás: police

Baleset összesítő - Nógrád megye

Baleset összesítő - Nógrád megye

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 68 éves férfi Fiat típusú személygépkocsijával közlekedett 2019. január 14-én 7 óra 15 perckor a 21-es számú főúton, Vizslás-Újlak irányából Salgótarján felé, amikor a jeges úttesten a járművel megcsúszott, majd a jobb oldali szalagkorlátnak ütközött.

Az eset után pár perccel Skoda típusú gépjárművével egy 33 éves nő a fenti útszakaszon szintén Salgótarján irányába közlekedett, amikor későn vette észre a korábban balesetet szenvedett Fiat típusú autót és annak nekiütközött. Az ütközés következtében a nő járműve a bal oldali forgalmi sávba sodródott, majd a szalagkorlátnak csapódott. A baleset során személyi sérülés nem történt, a járművekben anyagi kár keletkezett.

A megye területén további egy anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. A rendőrség a balesetek körülményeit vizsgálja.

Az aktuális időjárási viszonyokra való tekintettel, a balesetek megelőzése érdekében kérjük fogadják meg baleset-megelőzési tanácsainkat!

… hogy mindenki hazaérjen!

Címkék: 2019., baleset, közlekedés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 15:15, kedd | Helyi

Áder János a fenntartható életmódról és az újrahasznosíthatásról is beszélt diákoknak Pétervásárán.

Áder János korábbi köztársasági elnök, a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány kuratóriumi elnöke környezetvédelmi, fenntarthatósági témájú előadást tartott.

2024. Május 07. 08:33, kedd | Helyi

Kibervédelmi intézet: nagy összegű pénznyereményre hivatkoznak telefonos csalók.

Nagy összegű nyeremény ígéretével próbálkoznak telefonos csalók - tudatta a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézete.

2024. Május 07. 08:00, kedd | Helyi

Záporok, zivatarok jönnek.

Egy hidegfront hatására erősen megnövekszik a felhőzet, és több helyen várható eső, zápor, zivatar.

2024. Május 07. 04:26, kedd | Helyi

A magyar olimpiai csapat párizsi formaruhái

Élsportolók és hírességek mutatták be a magyar olimpiai csapat párizsi formaruháit. A Magyar Sport Napján tizenhat-tizenhat élsportoló és meghívott híresség mutatta be a magyar olimpiai és paralimpiai csapat formaruháit.