Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2016. Augusztus 25. 10:00, csütörtök | Helyi
Forrás: radiofocus.hu

Az ötvenedik tanév indul szeptemberben!

Az ötvenedik tanév indul szeptemberben!

50 éves a Bolyai János Gimnázium!

Jubilál a salgótarjáni Bolyai János Gimnázium: az ötvenedik tanév kezdődik az intézményben szeptember elsején. Az évforduló alkalmából az ünnepi tanévnyitón Pálfalvai Zoltán igazgató mond majd ünnepi beszédet, a Bolyais Öregdiákok nevében pedig dr. Szabó Sándor, a Nógrád Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja mond köszöntőt. A jubileumi tanévnyitón a diákok ünnepi műsorát követően művészeti gálára kerül sor, ahol fellépnek úgy az iskola jelenlegi, mint volt növendékei, köztük Sóvári Katalin, Lenkó Péter és zenekara, Mester Márk, Szabó Ágnes, Vandornyik Máté, Lólé Ninetta, Kovács Orsolya és Póczos Mátyás Bendegúz is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 08:30, péntek | Helyi

Mozgalmas szerdán vannak túl tűzoltóink.

Frontálisan összeütközött egy kisbusz és egy személyautó szerda délután a 2-es főúton, Nőtincs közelében.

2024. Április 26. 08:00, péntek | Helyi

Reggel még gyengén fagyhat.

Sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből eleinte a középső és északkeleti régiókban, később nyugaton fordulhat csak néhol gyenge zápor.

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.