Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Augusztus 08. 05:00, csütörtök | Bulvár
Forrás: InfoVáros

Álmában fojtotta meg a kisfiúkat a kigyó

Álmában fojtotta meg a kisfiúkat a kigyó

Egy kanadai kisváros állatkereskedéséből kiszökött óriáskígyó megfojtott álmában két kisfiút. Az öt-, illetve hétéves kicsik anyjuk jó barátjánál vendégeskedtek, amikor a tragédia történt. Szörnyű tragédia rázta meg a kanadai Campbellton városát. Egy óriáskígyó ugyanis megszökött egy bolti terráriumból, és megfojtott egy öt- illetve egy hétéves kisfiút. Julie Rogers-Marsh rendőrségi szóvivő a Global Newsnak elmondta, hogy Noah és Connor Barth egy lakásban aludt, közvetlenül a Reptile Ocean Inc. nevű, egzotikus állatokat forgalmazó állatkereskedés fölött, amikor álmukban rájuk támadt egy afrikai sziklapiton.

Az eddigi vizsgálatok szerint a veszélyes hüllô a szellőztetőrendszeren keresztül juthatott be a lakásba. Az állat körülbelül öt méter hosszú és negyvenöt kiló lehet, s még az állatkereskedés, valamint a felette található lakás tulajdonosa, Jean-Claude Savoie szerint is elég vad volt, ezért csak nagyon ritkán lehetett kivenni a terráriumából.

Savoie reggel fél hétkor vette észre, hogy a nappalijában alvó fiúk már nem élnek, míg a kígyót összetekeredve talált a közelben. Noah és Connor nagyon szerette az állatokat, és a Facebookra feltöltött képek szerint már többször is volt dolguk kisebb kígyókkal.

Savoie jó barátja volt a gyermekek édesanyjának, Mandy Trecartinnak, aki sokkot kapott a hír hallatán. A rendőrség egyelőre vizsgálja a piton tulajdonosának felelősségét is, de a férfit a kicsik boncolásáig nem veszik őrizetbe.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.