Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2024. Április 17. 08:36, szerda | Helyi sport
Forrás: MTI-BELGRÁD

A Márton ikrek elsők, Patakfalvy Luca harmadik lett Belgrádban.

A Márton ikrek elsők, Patakfalvy Luca harmadik lett Belgrádban.

Három magyar tekvondós is dobogón végzett a Szerb Openen - adta hírül honlapján a hazai sportági szövetség.

A hétvégi nyílt nemzetközi viadalon, amelyet jó két évtizede minden évben megrendeznek Belgrádban, a Madridban élő, de februárban spanyol klubjukból az UTE-ba átigazolt 18 éves Márton ikrek, Luana és Viviana az első helyen végeztek, Patakfalvy Luca pedig bronzérmesként zárt.


A junior Európa-bajnok, a nyári, párizsi ötkarikás játékokra 67 kilóban kvótát szerző Márton Viviana ezúttal 62 kg-ban, vagyis nem olimpiai kategóriában indulva diadalmaskodott, míg pár perccel idősebb nővére az 57 kilogrammosok között bizonyult a legjobbnak.


Márton Luana, aki 57 kilóban tavaly felnőtt világbajnoki címet szerzett, a szerb fővárosban az elődöntőben összekerült a 23 éves, 2021-ben 53 kg-ban Európa-bajnoki bronzérmes, sokszoros magyar bajnok Patakfalvy Lucával. Pályafutásuk első egymás elleni küzdelmét nagy csatában, három menetben nyerte az öt évvel fiatalabb magyar tekvondós.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 09:09, hétfő | Helyi sport

Sportkavalkád - sportválasztó és nosztalgia sportnap, 2024. május 31-én, a Sportcentrumban!

Válassz sportot Salgótarjánban! 2024. május 31-én, a Sportcentrumban! A salgótarjáni Városi Sportcentrumban sportválasztó és nosztalgia sportnapra várják az érdeklődőket.

2024. Április 29. 09:00, hétfő | Helyi sport

Sportoló Nemzet sportszakmai országjárás indul májusban.

Sportoló Nemzet sportszakmai országjárás indul május elején, azzal a céllal, hogy a lehető legtöbb ember megismertessen a sport területén az elmúlt 14 évben elért eredményekkel.

2024. Április 29. 08:55, hétfő | Helyi sport

RG vk - Pigniczki Fanni három szerrel döntőzött Taskentben.

A hazai Európa-bajnokságra - és a párizsi játékokra - készülő Pigniczki Fanni három szerrel döntőbe jutott a ritmikus gimnasztikázók taskenti világkupáján.

2024. Április 29. 08:50, hétfő | Helyi sport

Labdarúgó NB I - A Ferencváros nyerte az MTK elleni örökrangadót.

A már bajnok és kupadöntős Ferencváros 2-1-re győzött az MTK Budapest vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.