Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Május 22. 05:00, szerda | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

45 milliót nyert Gáspár Győző, roma mozifilmet rendez

45 milliót nyert Gáspár Győző, roma mozifilmet rendez

Exkluzív információk jutottak a sorry! magazin birtokába. Gáspár Győző régóta dédelgetett álma vált valóra, a rapper ugyanis súlyos milliókat nyert el különleges pályázatával. Hamarosan filmvászonra viszi a Rómeó és Júlia roma változatát, mely egyben megdöbbentő és megható pillanatokat is tartogat a nézőknek.

Értesüléseink szerint Győző két éve adta be pályázatát a Rómeó és Júlia roma filmváltozatának megrendezésére, és most már biztos, hogy a Romantic egykori frontembere megnyerte a pályázati pénzt, így nekiláthat a forgatásnak.

A Gáspár család feje ebben a 90 perces mozifilmben szeretné megmutatni országnak-világnak, hogy bizony rejteget számára sikereket a filmipar is. A nem mindennapi alkotás cselekménye valóban izgalmas perceket kínál majd a nézőknek, hiszen a tervek szerint a történet igazodik a roma kultúrához: cigány verekedések, átkok, temetési szertartás is lesz benne, sőt híres roma származású színészek, énekesek játsszák majd a főszerepeket.

Mindez természetesen a showman rendezésében tárul a közönség elé, aki minden bizonnyal azon lesz, hogy minél lebilincselőbb és figyelemfelkeltőbb alkotást hozzon létre, amolyan győzikés stílusban. A sorry! magazin szerint Győző és családja nem állnak majd a kamerák elé, hiszen a pályázat alapján a showman csakis direktori feladatot láthat el a filmben, kizárólag a pályázati feltételek alapján költheti el a megnyert pénzt.

Győzőnek saját alapítványa van, melyben ügyvezetői igazgatói szerepet lát el. A hírek szerint sikeres pályázatának elnyert összege, amely nem kevesebb mint 45 millió forint, már át is lett utalva az alapítvány bankszámlájára, így a forgatás bármelyik pillanatban megkezdődhet.

Hogy kik lesznek azok a sztárok, akiket felkér a szerepekre, arról egyelőre nincsenek hírek. Egy azonban biztos, élete legnagyobb álma vált valóra a showmannek azzal, hogy megkapta a lehetőséget a filmrendezésre.

Lapunk megkereste a Győzőt, aki szűkszavúan reagált.

– Senkinek semmi köze ahhoz, hogy mit és mennyit nyertem! A témával kapcsolatban egyelőre nem szeretnék nyilatkozni!.

Címkék: Gáspár Győző

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.