Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2014. Szeptember 29. 07:00, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd

Önkormányzati választás 2014: összefogott a baloldal Szécsényben

Önkormányzati választás 2014: összefogott a baloldal Szécsényben

A Magyar Szocialista Párt és a Demokratikus Koalíció Szécsényben együtt indít polgármester- és képviselőjelölteket a 2014.október 12-i önkormányzati választásokon.

A baloldali pártok a múlt hét végén sajtótájékoztató keretében mondták el városfejlesztő elképzeléseiket, és mutatták be jelöltjeiket. Mint fogalmaztak: a jelenlegi helybenjárás folytatása helyett az Európai Unió által biztosított gazdaság-és egyéb fejlesztési források maximális kihasználását ígérik felelősséggel, mellyel újra fejlődést és gyarapodást kínálnak Szécsénynek.
Mint mondták: szeretnék, hogy a választópolgárok október 12-én a szakmai hozzáértés és az emberi alkalmasság szempontjai szerint választanának új önkormányzatot, amely Szécsényt egy virágzó kisrégiós központtá emeli. Olyanná, ahol város a jelenlegitől eltérően nem el- és bezárkózik, hanem kinyílik a környezete számára, együttműködik a környező magyar és szlovák önkormányzatokkal, szolgáltatásai, kulturális és szórakozási lehetőségei kedveltté teszik a várost a régióban.
Az MSZP és a DK közös polgármesterjelöltje Szécsényben dr. Serfőzőné dr. Fábián Erzsébet jogász, ügyvéd, aki 2002-2010 között Szécsény polgármestereként jelentős eredményeket mutatott fel. Az összefogás képviselőjelöltjei: Antal Ferenc tanár; Bunder Irén altató szakasszisztens; Csukáné Szerémy Andrea tanár- művelődésszervező; László Róbert egyéni vállalkozó; Majoros István ügyvezető igazgató; Pásztor József esztergályos mesterés. Zsédely Lajos közgazdász, matematika tanár.

Címkék: polgármester

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 11:00, szerda | Helyi

Május 20-ig lehet jelentkezni a Virágos Magyarország versenyre.

Meghosszabbított határidővel, május 20-ig nyújthatják be pályázataikat a 31. Virágos Magyarország versenyre jelentkező helyi közösségek - közölte Magyar Turisztikai Ügynökség

2024. Május 01. 09:21, szerda | Helyi

Sok munkával indult a hét

Kizárta édesanyját egy második emeleti lakás teraszára két kisgyermek,Fűnyírás közben átvágtak egy gázcsonkot hétfő délután,Egy iskola tetejére szakadt egy nagy méretű faág,

2024. Május 01. 09:00, szerda | Helyi

Gyógyszertári ügyeleti beosztás Salgótarján városban 2024. május hónap.

ÜGYELETI TÁJÉKOZTATÓ

2024. Május 01. 08:00, szerda | Helyi

Szép időben majálisozhatunk.

Azaz május elsején a napsütést időnként már felhők zavarják meg.