Városlista
2019. február 22, péntek - Gerzson

Hírek

2018. December 09. 07:16, vasárnap | Kék hírek
Forrás: police.hu

16 éves sofőr menekült lopott kocsival a rendőrök elől

16 éves sofőr menekült lopott kocsival a rendőrök elől

A nagyúti körzeti megbízott december 7-én 20 óra 30 perc körül Tófaluban akart ellenőrizni egy Toyota gépkocsit, azonban annak vezetője továbbhajtott és csak Kápolnán állt meg.

Az intézkedés során kiderült, hogy a járművet egy 16 éves sályi fiú vezette, aki nem rendelkezett vezetői engedéllyel, továbbá a járműről kiderült, hogy azt korábban egy verpeléti utcából tulajdonította el.

A rendőrök előállították a fiatalkorút az Egri Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták és beismerő vallomást tett. Ellene jármű önkényes elvétele bűncselekmény és engedély nélküli vezetés miatt indult eljárás. Az eltulajdonított gépkocsit a nyomozók lefoglalták és visszaadták tulajdonosának.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Február 22. 11:05, péntek | Kék hírek

Egyszerre több helyszínen csaptak le a drogdílerekre a rendőrök

Több kilogramm drogot foglaltak le a rendőrök egy kábítószer-kereskedelemmel gyanúsított bűnbandánál – közölte a rendőrség pénteken honlapján.

2019. Február 21. 07:35, csütörtök | Kék hírek

Maszkban raboltak ki egy régiségkereskedőt

Elfogták a zuglói nyomozók azt a két férfit és társukat, akik hagyatéki eladás ürügyén találkoztak a kereskedővel, majd kirabolták.

2019. Február 21. 05:00, csütörtök | Kék hírek

Meghalt egy autós Zsámboknál

Halálos baleset történt szerda délután Pest megyében Zsámboknál a 3107-es úton - olvasható a police.hu honlapon.

2019. Február 20. 18:26, szerda | Kék hírek

A tárgyalóteremben vettek őrizetbe egy makói díler házaspárt

A Szegedi Törvényszék az eljárás befolyásolásának veszélye miatt szerdán elrendelte annak a makói házaspárnak a letartoztatását, akik a vádirat szerint éveken keresztül árultak herbált otthonukban.