Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2014. Január 03. 12:00, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Támogatás a pásztói sportegyesületeknek

Támogatás a pásztói sportegyesületeknek

Pásztón a polgármesteri hivatalban tartott évértékelőt Sisák Imre polgármester, aki az eredmények értékelésen túl kitért a városban igen égető kérdésként felmerült tornacsarnok építésére is.

Mint mondotta, az eredeti pályázat során a beruházás nem tudott megvalósulni, de az önkormányzat a továbbiakban sem adta fel annak lehetőségét (újabb pályázat segítségével), hogy Pásztó városában megépüljön a sportcsarnok, mely az iskolai testnevelés mellett akár nemzetközi szintű kézilabda, kosárlabda és futsal mérkőzések lebonyolítására is alkalmas lenne. Az értékelés végén Sisák Imre, Volek György alpolgármesterrel és Sándor Károly aljegyzővel támogatási szerződéseket nyújtott át a meghívott sportegyesületek elnökeinek, így Tódor Sándor (Pásztói Sakk SE), Mészáros Sándor (Pásztói Kézilabda Club), Juhász István (Pásztói Utánpótlás Labdarúgó Club), Lőrik Csaba (Pásztói Shotokan Karate Klub), Cz. Zentai József (HUFEZE Sportklub), Bakallár Tamás (Pásztói Szabadidő SE), Bencsik Imre (Pásztói Asztalitenisz Club), Tóth Sándor (Pásztói Sport Klub) részére, mely összegében megközelítette az egymillió forintot.
A támogatási szerződések aláírása, átadás-átvétele után Mészáros Sándor elnök köszönte meg a város vezetésének a sporttámogatást, egyben bejelentette, hogy 2014-től a PKC új elnöke Domonkos Alajos.
Forrás: nogradsport.wordpress.com

Címkék: Pásztó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 20:50, péntek | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR - VIDEÓN AZ 1. ÉS 2. RÉSZ

Az első rész: Az acélgyár "hagyatéka". Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? A második rész: Az acélgyár "aranykora". Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel a történteket...

2024. Április 26. 08:40, péntek | Helyi

Társadalmi összefogással Nógrád tisztaságáért!

A Nógrád vármegyei rendőröknek is fontos a környezetük védelme, ezért csatlakoztak a TeSzedd! kampányhoz.

2024. Április 26. 08:30, péntek | Helyi

Mozgalmas szerdán vannak túl tűzoltóink.

Frontálisan összeütközött egy kisbusz és egy személyautó szerda délután a 2-es főúton, Nőtincs közelében.

2024. Április 26. 08:00, péntek | Helyi

Reggel még gyengén fagyhat.

Sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből eleinte a középső és északkeleti régiókban, később nyugaton fordulhat csak néhol gyenge zápor.