Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Szeptember 22. 12:00, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd

Hazai pályán döntetlent játszott az SBTC

Hazai pályán döntetlent játszott az SBTC

A labdarúgó NB III hét végi fordulójában hazai pályán döntetlent játszott a Cigánd csapata ellen az SBTC.

Korai vendég vezetés után Lenkó Csaba a hajrában egalizált, a vége 1-1-es döntetlen a Cigánd ellen.
NB III Keleti Csoport, 6. forduló
SBTC-Puebla – Cigánd SE 1-1 (0-1)
Salgótarján, Tóstrandi Sporttelep 250 néző V.: Bereczki M. (Kovács G., Temleitner .) SBTC: Vadon D. – Liszka, Privigyei, Csornij, Kerényi – Maicon (Lenkó 76.) – Kiss K., Üveges (Banai 46.), Popovics, Toricska – Olasz (Horváth R. 60.) Edzők: Almási Dénes, Oláh Béla. Cigánd: Sánta – Fekete T., Sipos, Tempfli, Varga K. – Ur, Baksa – Szabó R. (Molnár T. 90.) Fekete G. (Varga Z. 61.), Roszel – Katona (Hadházi 72.) Vezetőedző: Fogarasi Zoltán.
Gl: Lenkó (85.) ill. Tempfli (7.) Sárga lap: Privigyei (91.) ill. Sipos (22.)
7. perc: Egy kezezést követően büntetőhöz jutottak a vendégek. Templi jobb alsóba tartó lövésébe beleért ugyan Vadon, de a labda a hálóba került. (0-1)
15. perc: Katona lőhetett a tizenegyes pont környékéről, a ziccert Vadon nagy bravúrral védte.
24. perc: Kiss Károly végzett el egy szabadrúgást 17 méterről, lövése azonban alaposan a kapu fölé szállt.
54. perc: Fekete ment el a bal oldalon majd középre adott, Roszel előbb közelről a kapusba lő, majd az ismétlést Baksa is Vadonba lőtte.
65. perc: Kiss Károly bal oldali szögletét Csornij 10 méterről fejelte kevéssel a kapu fölé.
69. perc: Popovics vállalkozott egy lövésre 20-ról, a gyenge próbálkozást a vendég kapus magabiztosan hárította.
85. perc: Lenkó tolta meg a labdát a vendég térfél közepétől, majd 16 méterről egy pontos lövéssel a kapu jobb alsó sarkába talált. (1-1)
92. perc: Tempfli ugrott fel a tizenhatos környékén és fél fordulatból lőtt, Vadon szép védéssel ütötte oldalra a labdát.
Oláh Béla: - Úgy gondolom, hogy egy nagyon jó csapat ellen játszottunk ma. Nagyon sajnálom a korán kapott gólt, kíváncsi lettem volna, hogy akkor mire lett volna képes a csapat ha ez nem születik meg. Egy gyengébb első félidő után a második magasan a miénk volt és összességében igazságos döntetlen született. Egy jó csapat ellen örülhetünk a döntetlennek.
Fogarasi Zoltán: - Nagyon bosszús vagyok, itt hagytunk két pontot. Ellenfelünknek semmilyen komoly helyzete sem volt, kizárólag egy-két beadás jelentett veszélyt. A futball törvényszerűsége, hogy a egyik csapat kihagyja a helyzeteit, a másik pedig a semmiből egyenlít. Hiába dolgozott sokat mezőnyben a hazai csapat és volt jó kondícióban, semmilyen veszélyt nem alakított ki, ezért is vagyok nagyon bosszús az elvesztett két pont miatt.

Vissza a kezdőlapra

Címkék: SBTC

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

A közgyűlés előtt számolt be Nógrád vármegye rendőrfőkapitánya.

A beszámolót egyhangúlag elfogadta a képviselőtestület.

2024. Április 25. 08:44, csütörtök | Helyi

Kétnapos állásbörze a Corvinus Egyetemen.

Kétnapos a Corvinus Egyetem idei karrierexpója, ahol több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni szerdán és csütörtökön.