Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Augusztus 29. 14:58, péntek | Bulvár

Fogadásból tartott aerobik órát Bogi

Fogadásból tartott aerobik órát Bogi

A fiatal énekesnő Matty-t választaná a Kínos jóképű sztárjai közül.

Hazánk fiatal énekesnője, a gimnazista Bogi nagy rajongója a Kínos című sorozatnak, ráadásul előfordult már, hogy ő is kínos helyzetbe került. Jenna a kissé szerencsétlen, de nagyon szerethető tinilány a sorozat első három évadában vért izzadva, de átvészelte a gimnáziumot. A széria egy átlagos tinédzser kínosnak induló kalandjait meséli el - Jenna azonban megpróbálja poénra venni a történteket, és a legmeglepőbb dolgokat hozza ki a helyzetekből.

Szeptember 1-től jön a félreértésekre és ciki helyzetekre alapozó, több díjra jelölt Kínos című sorozat 4. évada VIVA-ra. A történet középpontjában Jenna áll, aki miközben állandóan hülye helyzetekbe keveredik, még két pasi között is őrlődik. Hazánk egyik legsikeresebb fiatal énekesnője, az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatójában feltűnt Bogi szerint a Kínos karakterei tipikus mai tiniket testesítenek meg.

„Az első résztől kezdve néztem a Kínost, imádom a humorát, és a karakterek is nagyon el vannak találva.”- mesélte Bogi - A szerelmi szál is izgalmas, sokat beszélgettünk erről a barátnőimmel, elárulom, hogy én abszolút Matty pártoló vagyok, külsőre is jobban bejön. Szerintem a lányoknak általában a rosszfiúk tetszenek, nekem azonban a legfontosabb, hogy a kiszemelt srác különleges legyen.”– árulta el a fiatal sztár, akinek Jenna-val ellentétben sosem volt iskolai szerelme.

Nem volt sulis kapcsolatom, bár mindig jóban voltam a fiúkkal, sok fiú barátom van. Szerintem nem jó, ha valaki osztálytárssal jön össze, bár a barátnőimnél előfordult, sőt volt arra is példa, hogy én hoztam össze iskolatársakat.”- mondta el Bogi, aki hozzátette, amikor énekes karrierje elindult, már nem igazán volt ideje a közös iskolai programokra. Az Eurovíziós dalverseny után ugyanis felpörögtek az események az életében, többek között a 2014-es Cometen A Legjobb Új Előadó kategóriájában jelölték, majd nem sokkal később elnyerte a VIVA Chart Show Arany Triangulum díját is.

„Sajnos sokan nem értettek meg a régi gimiben, nem igazán szerettem bejárni. Nemrég azonban iskolát váltottam, ahol szerencsére mindenki szeret, és azzal együtt fogadnak el, hogy az éneklés miatt esetleg kevesebb időm van a közös bulikra, programokra.”- mondta Bogi, akit Jennaval ellentétben szerencsére eddig elkerültek a béna balesetek annak ellenére, hogy ügyetlennek vallja magát.

„Nagyon tetszik, ahogy Jenna kezeli a ciki helyzeteket, hiába szerencsétlen néha, humorral és iróniával mindig jól jön ki a szituációkból. Bevallom, én is ügyetlen vagyok sokszor, jellemzőek rám a kínos pillanatok, bár igazán durva helyzetbe még nem kerültem. Nagyon kellemetlen perceket éltem át, amikor egy iskolai fogadás elvesztése után az aulában kellett a fél suli és a tanárok előtt aerobik órát tartanom – na ez eléggé kínos volt.” – mesélte az énekesnő.

A Kínos 4. évadában a kellemetlen helyzetek mellett megcsalás, túlzott szülői szigor és egy egészen új környezet várja a sorozat kedvelőit. Hogy a suli menő sráca, Matty és a végtelenül esetlen Jenna végül tényleg egymásra talál-e, kiderül szeptember 1-től a VIVA műsorán, hétfőn és kedden 21:00-től, szerdától 21:30-tól.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.