Városlista
2019. március 26, kedd - Emánuel

Blog | Ízkollázs

2014. Március 05. 08:25, szerda

Kínai szezámmagos csirke

Kínai szezámmagos csirke

Szereted a kínai ételeket? Most segítünk ezzel a recepttel, hogy otthon is el tudd készíteni!

Hozzávalók:
-2 db csirkemell filé,
-szezámmag,
-ketchup,
-méz,
-cukor,
-fehérbor,
-bors,
-fehérborecet,
-liszt,
-só,
-tojás,
-sütőpor.

A csirkemelleket csíkozd fel és pácold be a fehérborba, a borsba és a cukorba. (A borból nem kell sokat csak épp hogy legyen rajta.) Hagyd kb 1 órán átt állni.

Készíts sűrű palacsinta tésztát - ami természetesen sós - és tegyél bele egy kevés sütőport. Miután egy órán át pácolódott a csirke, el is kezdheted a sütést.

A mázat úgy készítsd el, hogy amennyi kanál ketchupot teszel egy tálba, annyi kanál mézet tegyél hozzá, fele annyi cukrot, utána pedig következhet a szezámmag, és egy kicsi fehérborecet.

Ha a husik megsültek, akkor a mázban forgasd meg őket.

Van egy jó recepted amit szeretnél megosztani velünk? Küldd el nekünk az info@infonograd.hu-ra!

A többi receptünket már olvastad? Ha nem, ITT megteheted!

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2016. Január 20. 11:49, szerda | Ízkollázs

Gumicukor házilag

Igaz, nem teljesen olyan az állaga, ez inkább zselé. Nem kell hozzá sok hozzávaló és pikk-pakk elkészíthető.

2015. Április 23. 08:54, csütörtök | Ízkollázs

Madártej torta

2007. Ország Tortája

2015. Április 22. 08:49, szerda | Ízkollázs

Fahéjas golyócskák

A fahéj szerelmeseinek.