Városlista
2022. szeptember 30, péntek - Jeromos

Képek | Kultúra

És A Film Forog Tovább!..........

2022-08-06 20:31:16

Egy 1970-es években a kelet és nyugatnémet határon játszódó sorozatot forgat a nógrádi Somoskőújfaluban.
így aki arrafelé akar autózni, az ne feledkezzen el tájékozódni, mielőtt meglepődik. A határon éjszaka dolgoznak majd a filmesek, a sorozat több jelenetét viszont Budapesten fogják rögzíteni. A szereplők között a román, angol és német kollégáik oldalán néhány magyar színész is látható lesz.

Forrás:hvg


Időszakos útlezárásra számíthatnak a gépjárművezetők Somoskőújfalu belterületén.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy filmforgatási munkálatok lebonyolítása érdekében 2022. augusztus 6-án 17 órától augusztus 7-én 5 óráig Somoskőújfalu belterületén, a Somosi út 207. szám és a határátkelő közötti útszakaszon forgalomkorlátozás lép életbe. A közúti közlekedés résztvevőinek a filmforgatási munkálatok ideje alatt időszakos – 5-10 percig tartó – útlezárásra kell számítaniuk.
Kérjük a járművezetők figyelmét és türelmét!

És A Film Forog Tovább!..........
És A Film Forog Tovább!.......... És A Film Forog Tovább!.......... És A Film Forog Tovább!.......... És A Film Forog Tovább!.......... És A Film Forog Tovább!.......... És A Film Forog Tovább!.......... És A Film Forog Tovább!.......... És A Film Forog Tovább!.......... És A Film Forog Tovább!.......... És A Film Forog Tovább!.......... És A Film Forog Tovább!.......... És A Film Forog Tovább!.......... És A Film Forog Tovább!.......... És A Film Forog Tovább!.......... És A Film Forog Tovább!.......... És A Film Forog Tovább!.......... És A Film Forog Tovább!.......... És A Film Forog Tovább!.......... És A Film Forog Tovább!.......... És A Film Forog Tovább!.......... És A Film Forog Tovább!.......... És A Film Forog Tovább!.......... És A Film Forog Tovább!.......... És A Film Forog Tovább!..........