Városlista
2021. május 11, kedd - Ferenc

Képek | Közélet

KERÉKPÁROS BALESET

2020-08-06 15:00:00

Nógrád megye közútjain az elmúlt napon három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A megyeszékhely belterületén, az Acélgyári úton közlekedett kerékpárral egy 61 éves férfi 2020. augusztus 6-án 12 óra 45 perc körül, amikor a biciklivel az úttesten elesett és megsérült. A kerékpárost a mentőszolgálat munkatársai mentőhelikopterrel szállították kórházba.

Kérjük, hogy vezessenek óvatosan és körültekintően! Tartsanak kellő követési távolságot, haladási sebességüket az út- és látási viszonyoknak megfelelően válasszák meg!

Kérjük a kerékpárosokat, hogy elindulás előtt ellenőrizzék a kerékpár műszaki állapotát, különösen a fékek működését! Bár a kerékpáros sisak nem kötelező tartozék, viselése gyermek és felnőtt esetében is életet menthet! A könyök és térdvédő szintén komolyabb sérülésektől óvhatja meg a kerékpárost!

Forrás: police.hu

KERÉKPÁROS BALESET
KERÉKPÁROS BALESET KERÉKPÁROS BALESET KERÉKPÁROS BALESET KERÉKPÁROS BALESET KERÉKPÁROS BALESET KERÉKPÁROS BALESET KERÉKPÁROS BALESET KERÉKPÁROS BALESET KERÉKPÁROS BALESET KERÉKPÁROS BALESET KERÉKPÁROS BALESET KERÉKPÁROS BALESET KERÉKPÁROS BALESET KERÉKPÁROS BALESET KERÉKPÁROS BALESET KERÉKPÁROS BALESET