Városlista
2021. június 25, péntek - Vilmos

Hírek

2021. Június 10. 11:52, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Viseljen védőfelszerelést! - videó

Viseljen védőfelszerelést! - videó

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága kisfilmmel hívja fel a figyelmet a biztonságos motorozásra.

A nyári időjárás beköszöntével ugrásszerűen megnő az utakon a motorosok száma, akiknél a baleseti kockázat átlag feletti. A gépkocsik vezetőire jellemző passzív biztonságtechnikai megoldások (karosszéria, energiaelnyelő zónák, biztonsági öv, légzsák) a motorosokat nem védik, így baleset esetén testük közvetlenül sérül.

Ezért is nagyon fontos, hogy mindig viseljék a bukósisakot és az egyéb védőfelszereléseket, amelyek nagymértékben csökkentik a bekövetkezett balesetek során a sérülések kockázatát, illetve azok súlyossági fokát.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága minderre egy rövid kisfilmmel hívja fel a figyelmet. Már kisgyermek korban meg kell tanulni a védőfelszerelések használatának jelentőségét, így felnőttként fel sem merülhet azok használatának elmaradása.

Ne feledjék a megfelelően felkészített jármű és a felkészült motoros, a speciális ruházattal együttesen járul hozzá a biztonságos motorozáshoz, így a nagyobb motorozási élményhez!

Balesetmentes közlekedést és élményekben gazdag biztonságos motorozást kívánunk!

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 24. 11:00, csütörtök | Helyi

Fontos a szünidő alatt is a balesetmegelőzési ismeretek bővítése

A rendőrnő táborok programjait színesítette a játékos feladatokkal.

2021. Június 24. 10:22, csütörtök | Helyi

Hétvégi házakba akart betörni

A salgótarjáni nyomozók beazonosították és többrendbeli lopás kísérlet megalapozott gyanúja miatt kihallgatták a 49 éves karancslapujtői férfit.

2021. Június 24. 08:18, csütörtök | Helyi

Tűzgyújtási tilalom

A tűzgyújtási tilalom (fokozott tűzveszély) a közzétételtől a visszavonásig (a helyzetben bekövetkezett változás kihirdetéséig) él.

2021. Június 23. 10:30, szerda | Helyi

Bizalmába férkőzött, majd meglopta

A salgótarjáni nyomozók rövid időn belül beazonosították, és elfogták a 35 éves helyi lakost.