Városlista
2021. február 26, péntek - Edina

Hírek

2021. Február 16. 09:29, kedd | Helyi
Forrás: police

Villanyóra mellé rejtett kulccsal ment be az ingatlanba

Villanyóra mellé rejtett kulccsal ment be az ingatlanba

A szécsényi nyomozók egy órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt.

A rendőrségre egy nő tett bejelentést 2021. február 15-én 13 óra 40 perckor, hogy endrefalvai családi házába ismeretlen személy bement és onnan telefont tulajdonított el. A nyomozók az adatgyűjtés során beszerzett információk alapján egy órán belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 28 éves helyi lakost.

A beszerzett adatok alapján a férfi a bejelentést megelőző időben a villanyóra mellett elrejtett lakáskulccsal ment be a sértett ingatlanába, onnan két mobiltelefont vitt el, amelyeket értékesített.

A rendőrök a Szécsényi Rendőrkapitányságra előállított endrefalvai lakost gyanúsítottként kihallgatták, az eltulajdonított telefonokat felkutatták és lefoglalták.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Február 25. 15:43, csütörtök | Helyi

Zongora a zenélni vágyó gyermekeknek

Dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány a tartós használatra felajánlott zongorát átadta a karancssági gyermekek részére.

2021. Február 25. 11:00, csütörtök | Helyi

Megtérítette a kárt és bocsánatot kért – elkerülte a bírósági felelősségre vonást

A Salgótarjáni Járási Ügyészség az eredményesen végződött közvetítői eljárás után megszüntette a magánlaksértés miatti büntetőeljárást azzal a férfivel szemben, aki rátörte volt barátnőjére a lakása ajtaját.

2021. Február 24. 13:31, szerda | Helyi

Betöréses lopással gyanúsítható

Egy 22 éves nagylóci lakost állítottak elő a szécsényi rendőrök.

2021. Február 23. 11:03, kedd | Helyi

Ne utaljon vagy adjon át pénzt telefonon történő megkeresésre idegennek!

Fogadja meg a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság tanácsait, hogy ne váljon az úgynevezett „unokázós csalások” áldozatává!