Városlista
2023. január 29, vasárnap - Adél

Hírek

2022. November 07. 13:51, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu

Toborzás Salgótarjánban

Toborzás Salgótarjánban

A nagy sikerű balesetmegelőzési kampány helyszínén folytatódott a toborzás Nógrád megyében.

A Nógrád Megyei Balesetmegelőzési Bizottság által 2022. november 4-én megtartott „Light Friday” programon a rendőrfőkapitányság toborzója szolgált információval a szerződéses határvadász képzés iránt érdeklődőknek.

A salgótarjáni Tesco áruházban megtartott rendezvényen a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársa részletes tájékoztatást nyújtott a határvadász képzésről, a jelentkezés feltételeiről, a várható szolgálati feladatokról, az illetményről és a kiegészítő juttatásokról. A szerződéses határvadász képzéssel kapcsolatosan bővebb tájékoztatás elérhető a https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes oldalon.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálata továbbra is várja a képzés iránt érdeklődők jelentkezését.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 03. 14:11, kedd | Helyi

Autóbaleset és több tűzeset hétfőn

Összeütközött két személyautó hétfő délután Salgótarjánban, a Salgó úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. A balesetben két ember volt érintett, egyiküket kórházba szállították a mentőszolg

2023. Január 03. 13:58, kedd | Helyi

Átvették a támogatásokat a Nógrád megyei önkéntesek

Decemberben az ország valamennyi, 2022-ben pályázatot benyújtott önkormányzati tűzoltó-parancsnoksága és önkéntes tűzoltó egyesülete átveszi a központi költségvetésből elnyert támogatást. Ennek egy része pénzbeli, más része term

2023. Január 03. 12:27, kedd | Helyi

Pizzázni indultak, rendőrségen kötöttek ki

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség miatt indított eljárást egy 20 és egy 19 éves bárnai lakos ellen.

2023. Január 02. 10:50, hétfő | Helyi

4 NAP – 8 BALESET

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt négy napon nyolc közúti közlekedési baleset történt.