Városlista
2023. január 29, vasárnap - Adél

Hírek

2022. Június 03. 13:25, péntek | Helyi
Forrás: Nógrád Megyei Főügyészség

Téglával dobta meg a feleségét

Téglával dobta meg a feleségét

A Balassagyarmati Járási Ügyészség vádat emelt egy 31 éves férfi ellen, aki vita közben feleségét egy tégladarabbal dobta meg.

A férfi 2021. augusztus 8-án ittas állapotban Nógrád megyei otthonukban szidalmazni kezdte a feleségét, megfogta a karját és kirángatta az udvarra, onnan az utcára, és felszólította őt, hogy távozzon a házból.

A nő a kapu előtt állva az udvaron tartózkodó két kiskorú gyermekét hívta magához, amikor a kapun belül álló férfi felé dobott egy nagyméretű tégladarabot, ami a nő fejét találta el, aki ettől a földre esett.

A hangzavart észlelő szomszédok hívta hozzá mentőt, akik ellátták a nő sérülését. A feleség csak könnyebben sérült, de a támadás módjára és eszközére figyelemmel a súlyosabb arckoponyacsont sérülés elmaradása csak a szerencsének volt köszönhető.

Ennek megfelelően az ügyészség a vádlottal szemben súlyos testi sértés kísérlete miatt emelt vádat, melyben indítványozta, hogy a Balassagyarmati Járásbíróság szabjon ki pénzbüntetést és kötelezze a támadót a 28.991 forint bűnügyi költség megfizetésére.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 03. 14:11, kedd | Helyi

Autóbaleset és több tűzeset hétfőn

Összeütközött két személyautó hétfő délután Salgótarjánban, a Salgó úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. A balesetben két ember volt érintett, egyiküket kórházba szállították a mentőszolg

2023. Január 03. 13:58, kedd | Helyi

Átvették a támogatásokat a Nógrád megyei önkéntesek

Decemberben az ország valamennyi, 2022-ben pályázatot benyújtott önkormányzati tűzoltó-parancsnoksága és önkéntes tűzoltó egyesülete átveszi a központi költségvetésből elnyert támogatást. Ennek egy része pénzbeli, más része term

2023. Január 03. 12:27, kedd | Helyi

Pizzázni indultak, rendőrségen kötöttek ki

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség miatt indított eljárást egy 20 és egy 19 éves bárnai lakos ellen.

2023. Január 02. 10:50, hétfő | Helyi

4 NAP – 8 BALESET

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt négy napon nyolc közúti közlekedési baleset történt.