Városlista
2023. február 4, szombat - Ráhel

Hírek

2022. November 25. 13:05, péntek | Helyi
Forrás: police.hu

Rendőrségi intézkedések a közúton

Rendőrségi intézkedések a közúton

Nógrád megyében az elmúlt négy napon nyolc közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Bátonyterenye felé közlekedett a 23 számú főút irányából 2022. november 23-án éjszaka egy 76 éves nő személygépkocsival, amikor az egyenes útszakaszon a szembejövő forgalmi sávba áttért, ahol összeütközött az ott haladó gépjárművel. A balesetben a 76 éves sofőr megsérült.

Ugyanezen a napon a hajnali órákban egy 26 éves férfi Nagylóc irányából Szécsény felé haladt személygépkocsival, amikor egy műszaki hibás jármű kikerülése közben a vizes úttesten megcsúszott és a Szécsény irányából közlekedő gépjárműnek ütközött. A baleset következtében mindkét sofőr és egy utas megsérült.

Vanyarc belterületén, a Kossuth úton közlekedett gépkocsival november 24-én 15 óra 40 perc körül egy 20 éves férfi, amikor az egyenes útszakaszon áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött a vele szemből érkező 36 éves férfi által vezetett járművel. A baleset következtében a fiatalabb gépkocsivezető megsérült.

A megye rendőrei az elmúlt napokon további öt anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén, valamit egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy az őszi közlekedési viszonyok beköszönte számos veszélyhelyzetet rejt magában, a megváltozott időjárási viszonyok a járművezetők részéről más vezetéstechnikát igényelnek. Eső, csúszós utak, és rossz látási viszonyok nehezíthetik a közlekedést, ezért kérjük Önöket, hogy járművük sebességét mindig az időjárási-, látási és az útviszonyoknak megfelelően válasszák meg!

Kérjük, tartsák be a közúti közlekedés szabályait, vezessenek óvatosan és körültekintően!

…hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 03. 15:00, péntek | Helyi

Téliesre fordult az időjárás

2023. Február 03. 10:55, péntek | Helyi

60 helyett 127

A héten megtartott közlekedésrendészeti ellenőrzések során a hatóság tagjai egy szolgálati gépjárműbe szerelt sebességmérő készülékkel mérték be a képen látható személygépkocsi vezetőjét. A 40 éves sofőr 2023. január 30-án

2023. Február 03. 09:52, péntek | Helyi

A Nyitnikék-ben nyitottak

Az idei évben is folytatódnak az óvodások részére összeállított közlekedésre nevelési foglalkozások a vármegyeszékhelyen.

2023. Február 03. 09:00, péntek | Helyi

Megerősítő szolgálat Kállón

A Készenléti Rendőrség Különleges Szolgálatok Igazgatósága Bevetési Főosztály III. Lovas és Kutyás Szolgálati Osztály Lovas Alosztály lovas járőrei, illetve több Nógrád és Pest vármegyei polgárőr egyesület lovasai láttak el kö