Városlista
2022. június 28, kedd - Levente, Irén

Hírek

2022. Április 14. 12:22, csütörtök | Helyi
Forrás: Nógrád Megyei Főügyészség

Rács mögött a szökött vádlott

Rács mögött a szökött vádlott

A Salgótarjáni Járásbíróság európai elfogatóparancs alapján ügyészi indítványra letartóztatta azt a férfit, aki a bíróság előtt folyamatban lévő ügyében bűnügyi felügyeletből külföldre szökött.

A 36 éves bátonyterenyei férfi ellen a Salgótarjáni Járási Ügyészség vádiratai alapján lopás és más bűncselekmények miatt folyik büntetőeljárás a Salgótarjáni Járásbíróságon.

A többszörös visszaeső vádlott 2022. januárjában, amikor ügye már ítélethirdetésre várt, a bűnügyi felügyelet végrehajtására kijelölt otthonából külföldre szökött.

Mivel a bűnüldöző hatósághoz arról érkezett jelzés, hogy a férfi Németországban tartózkodhat, a bíróság európai elfogatóparancsot bocsátott ki ellene.

Az európai elfogatóparancs alapján a német hatóságok a férfit Magyarországnak kiadták, a Salgótarjáni Járásbíróság pedig a mai napon ügyészi indítvány nyomán elrendelte letartóztatását, így az ítéletet már a rácsok mögött kell megvárnia.

Képünk illusztráció.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 24. 14:27, péntek | Helyi

Pékség telephelyéről lopott

A salgótarjáni rendőrök a nyomozás során beazonosították és elfogták azt a 33 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint egy pékség telephelyéről lopott.

2022. Június 24. 14:23, péntek | Helyi

18 migránst szállított az ukrán embercsempész

Nógrád megyében fogták el azt a magát ukrán állampolgárságúnak valló férfit, aki 18 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépéséhez.

2022. Június 23. 12:07, csütörtök | Helyi

Határőrség napja - megemlékezés és koszorúzás

Nógrád megye rendőrfőkapitánya és munkatársai a határőrök védőszentjének közeledő napja alkalmából megrendezett megemlékezésen helyezte el a kegyelet virágait a volt határőr igazgatóság épületén lévő emléktáblánál.

2022. Június 22. 13:46, szerda | Helyi

Közlekedésbiztonsági akció - vasúti átjárók

Kérjük, minden esetben tartsák be a vasúti átjárón áthaladás szabályait!